Billeje
Parga
Oversæt
Graekenland // Parga
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Parga: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Parga og oplev det græske fastland på en helt ny måde. Måske er du typen, der allerede har set Athen og derfor gerne vil afprøve nye steder på din kommende kør selv ferie. Vi kan varmt anbefale billeje i Parka, hvor du ved at disponere over en udlejningsbil får mulighed for at pendle mellem de mange fantastiske strande, ligesom du kan tage på alle de dagsudflugter, du lyster. Vores tilbud om biludlejning i Parga kan udnyttes her på siden, men du er også altid velkommen til at slå på tråden.

 
 • Korfu Lufthavn
  Arrival Hall
  49100 Corfu

  Ma. - Sø.08:00 - 21:00
  Helligdag08:00 - 21:00
  Book ved denne station

 • Korfu Lufthavn

  Sixt Billeje
  Arrival Hall
  49100 Corfu

  Ma. - Sø.08:00 - 21:00
  Helligdag08:00 - 21:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Parga

Grækenland er for mange blevet lidt af en yndlingsdestination, der associeres med postkortsmukke landsbyer, betagende havudsigter, hyggelige aftener på den lokale taverna med græske specialiteter samt masser af muligheder for at gå på jagt i den græske historie via de forskellige seværdigheder. Med Sixts biludlejning i kystbyen Parga kan du opleve denne græske charme for fuld udblæsning. Byen ligger på fastlandet, nærmere betegnet på vestkysten, og får du lyst til en afstikker til øer som Korfu eller Lefkos, skal du blot hoppe ombord på en af de mange både, der afgår fra Pargas havn. Synet af Parga kan vel bedst beskrives som et malerisk amfiteater, der ligger ud mod den turkisblå bugt og byder på adskillige strande såsom Krioneri Beach og stranden Valtos. Din billeje i Parga bliver her nyttig, da enkelte af strandene ligger lidt uden for byen. Du kan naturligvis også køre rundt i nærområdet, hvor du kan nærstudere Pargas venetianske fæstning eller de små hyggelige barer og butikker, der ligger rundt på de snævre stræder. Du kan jo også altid vælge at køre endnu længere ud i regionen Epirus, hvis du slet ikke kan få nok af Grækenland.

Tag os med på turen

De fleste ender med at leje en bil, når de tager til Grækenland, så hvorfor ikke allerede reservere den ønskede udlejningsbil her og nu, så du kan planlægge i ro og mag hjemme fra sofaen i stedet for at stresse, når du kommer frem til denne idylliske perle? Sixt har som virksomhed været toneangivende på biludlejningsmarkedet gennem en menneskealder. Vi har opbygget vores troværdige brand på, at alle skal have råd til en kvalitetsbil hos Sixt, hvorfor vores priser er konkurrencedygtige. Vælg mellem vores personbiler og stationcars og tilføj gerne tilvalg såsom en GPS, autostol eller et ekstra navn på lejekontrakten.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice