Billeje
Nidri
Oversæt
Graekenland // Nidri
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Nidri: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Nidri, en af den græske ferieø Lefkas mest charmerende byer. Mildt klima, lækre strande og en autentisk græsk kultur er nogle af de hovedingredienser, der har gjort feriemålet særligt attraktivt. Billeje i Nidri gør det lettere at nå rundt på øen på egen hånd, hvad enten du søger mod stranden eller ønsker at få sved på panden i det flotte bjerglandskab. Ring eller skriv til os allerede i dag, og så sørger vi for, at du lejer en bil ud fra den kategori, der bedst matcher dine specifikke ønsker til en græsk rundrejse!

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Nidri

Nidri på Lefkas er en rigtig lille perle i Det Ioniske Hav, og det er nemt a lade sig forføre af både lækre sandstrande og små taverner, hvor du kan nyde de lokale retter skyllet ned med et glas hjemmebrygget vin på en lun aften. Det kan nærmest ikke blive bedre. Trænger du til at få pulsen op, kan Nidri og Lefkada også være med. Øens kuperede terræn gør den nemlig ideel til vandreture, og selvom turen op er hård, er den det hele værd, når man bliver belønnet med en fantastisk udsigt over byen, øen og havet. Senere kan du benytte billejen i Nidri til at tage ned til Vasiliki, hvor du har mulighed for at prøve windsurfing eller leje en båd, så du kan udforske de mange små øer ud for Lefkas på egen hånd. Rund dagen af med at gå på jagt efter den næste spændende restaurant og nyd måltidet med en storslået udsigt over havet, mens du planlægger morgendagens eventyr!

I gode hænder hos Sixt

Når du vælger Sixt Biludlejning Nidri, kan du altid være sikker på, at vores dygtige og imødekommende personale er med dig hele vejen, både når der skal findes den helt rigtige bil, når ekstraudstyret skal installeres, og hvis du har spørgsmål undervejs. På vores kontor i Nidri kan vi tilbyde alt fra personbiler til stationcars med plads til masser af bagage samt 4x4%u2019er, der passer perfekt til det kuperede landskab i midten af øen. Ekstraudstyr som GPS og autostol kan tilføjes direkte på kontoret, og når din ønskebil er klar, er det bare at sætte sig bag rattet og komme i gang med at finde de nye yndlingsspots i Nidri! Der er ingen grund til at vente, lej en bil allerede nu, så du er forberedt til fingerspidserne!

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice