Billeje
Moudania
Oversæt
Graekenland // Moudania
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Moudania: Sixt biludlejning online booking

Udforsk de ønskede seværdigheder på rejsen i Grækenland med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Moudania. Du finder kystbyen Moudania på Grækenlands fastland, syd for den større by Thessaloniki. Bestem selv, om du vil sætte kurs sydpå mod smukke strande eller nordpå til de smukke naturområder og byer. Sixt har kontorer over det meste af verden, hvor vi hver dag udlejer førsteklasses udlejningsbiler til tilfredse bilrejsende. Med Sixts billeje i Moudania opnår du ganske enkelt en større frihed til selv at bestemme rejserute, tempo og ønsket rejsetidspunkt.

 
 • Thessaloniki Lufthavn
  Makedonia AP,Mikras Thessalon.
  551 03 Thessaloniki

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Thessaloniki Downtown
  2, Salaminos Street
  54625 Thessaloniki

  Ma. - Lø.09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Thessaloniki Lufthavn

  Sixt Billeje
  Makedonia AP,Mikras Thessalon.
  551 03 Thessaloniki

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Thessaloniki Downtown

  Sixt Billeje
  2, Salaminos Street
  54625 Thessaloniki

  Ma. - Lø.09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Moudania

Hvis du planlægger en rejse til den græske halvø Chalkidiki, er Sixt Biludlejning i Moudania det helt rigtige udgangspunkt, når du skal finde den perfekte udlejningsbil for dig og dit rejseselskab. Den hyggelige lille by Moudania og det nærliggende område byder bl.a. på smukke sandstrande og historiske oplevelser. Tag f.eks. Sixtbilen en kort køretur nordpå til den flotte hule Petralona ved Katsika park, hvor det er en god idé at medbringe lommelygte for at få det hele med, eller tag turen til det naturskønne område ved bjerget Cholomon, hvor du kan vandre i smukke omgivelser. Når du lejer en Sixtbil i Moudania, er det naturligvis også oplagt at nyde regionens vidunderlige strande. Lidt syd for byen finder du de gyldne strande ved Sani, der lover krystalklart vand og omgivende bakker og oliventræer, men du har heller ikke langt til den charmerende by Possidi, hvor du vil finde endeløse, hvide sandstrande, en afslappet atmosfære og mulighed for at udforske det gamle slot Mende. Hos Sixt er din frihed og komfort i fokus på bileventyret.

Opdag smukke Grækenland i en komfortabel Sixtbil

Fra Sixt Biludlejning i Moudania er der kort afstand til seværdigheder og særlige oplevelser på ferien. Hvis du er på forretningsrejse, tager den moderne og pålidelige Sixtbil dig hurtigt og nemt til hotellet eller konferencefaciliteterne. Du vælger din foretrukne bilkategori online eller telefonisk. Reserverer du på forhånd, sikrer du dig, at køretøjet står klar ved din ankomst til Moudania. På grund af stor efterspørgsel på Sixts udlejningsbiler udsteder vi aldrig garantier om specifikke bilmærker. Det betyder dog selvfølgelig ikke, at der slækkes på kvaliteten eller komforten, for med Sixt er du altid garanteret en modsvarende model, der opretholder samme høje standard og stil. Vi tildeler dig også altid en bil fra den ønskede kategori. Billeje i Moudania kan i øvrigt altid udvides med en række tilvalg inden for ekstraudstyrskategorien.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice