Billeje
Milos
Oversæt
Graekenland // Milos
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Milos: Sixt biludlejning online booking

Billeje på Milos sender dig på rundrejse i et græsk landskab præget af smukke strande, fascinerende huler langs kystlinjen og arkæologiske topseværdigheder, der bl.a. leder tankerne hen på Venus fra Milo. Med egen bil udfylder du selv punkterne i din drømmeferie, mens vi hos Sixt hjælper dig med en førsteklasses udlejningsbil inden for kategorier som økonomibiler og stationcars. Vil du have styr på udlejningsbilen allerede i dag, så ring til os. Alternativt kan du klare bestillingen over hjemmesiden, så lej en bil nemt og hurtigt.

 
 • Santorini Lufthavn
  Road Messaria, Ancient Thira
  84700 Santorini

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Santorini Fira
  25th March street
  847 00 Santorini

  Ma. - Sø.10:00 - 18:00
  Helligdag10:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Santorini Lufthavn

  Sixt Billeje
  Road Messaria, Ancient Thira
  84700 Santorini

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Santorini Fira

  Sixt Billeje
  25th March street
  847 00 Santorini

  Ma. - Sø.10:00 - 18:00
  Helligdag10:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning på Milos

Er du vild med billedet af dig, der slænger dig på en gylden strand i det græske øhav, er Milos den ideelle destination. Her finder du nemlig et utal af strande overalt på øen, der hører under Grækenlands Kykladerne midt i Middelhavet. Der er endda gode muligheder for at finde unikke strande, da Milos er præget af sin vulkannatur. Det kan derfor være værd at køre forbi strande som Tsigrado, Sarakiniko og Firiplaka. Biludlejning på Milos sender dig også forbi flere spændende huler langs kysten, heriblandt Kleftiko. Her kan du for alvor dyrke eventyrlysten, og måske fortsætter du sporet nede i øens katakomber, der går tilbage til romersk tid. Lige i nærheden finder du i øvrigt ruinerne af byens teater. Billeje på Milos giver dig også chancen for at nyde stemningen på de lokale markeder, ligesom du kan køre mod fiskerbyer som Polloria og Plaka, der giver dig en fantastisk havudsigt.

Lad Sixt tage dig med på rejse

Med kontorer overalt i verden gør vi det nemt for dig at rejse rundt mellem dine favoritdestinationer, når du vælger bilen som transportmiddel. Biludlejning på Milos er en ideel løsning, når du vil opleve kirkerne, øens særlige geologi og finde de små butikker med unikt kunsthåndværk, der kan bringe minderne tilbage om en fantastisk rejse. Sixt har været aktiv inden for biludlejning siden 1912 og figurerer i dag som et af verdens største biludlejningsselskaber. Her kan du leje en førsteklasses bil, der holder en utrolig høj standard trods den favorable pris. Som regel bliver du præsenteret for en ret ny model, der typisk vil have kørt under 25.000 km. Du skal blot notere dig, at du vælger ud fra vores oplistede kategorier og ej specifikke modeller. Modellen vil nemlig først blive tildelt ved ankomsten i Grækenland. Vil du høre mere om ekstraudstyret til udlejningsbilerne, vores kontorer eller selve destinationen, så kontakt os meget gerne.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice