Billeje
Malia
Oversæt
Graekenland // Malia
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Malia: Sixt biludlejning online booking

Vælger du en destination som Malia på den græske ø, Kreta, er du givetvis til fest og farver. Byen er spækket med internationale spisesteder, ligesom der er masser af folkeliv på strandene og natklubberne, hvor DJ's spiller op til en lidt anden form for Zorbadans! Med billeje i Malia kan du imidlertid tage bilen videre ud mod de mere autentiske landsbyer, når du vil nyde bjergområderne, grotterne og historiske seværdigheder. Lej en bil via Sixt Biludlejning i Malia og giv Grækenlandsrejsen flere dimensioner!

 
 • Kreta Heraklion Lufthavn
  Kazantzakis Airport
  71500 Heraklion

  Ma. - Sø.07:30 - 23:00
  Helligdag07:30 - 23:00
  Book ved denne station

 • Kreta Heraklion Havn
  Nearchou Avenue
  71307 Heraklion

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Kreta Heraklion Lufthavn

  Sixt Billeje
  Kazantzakis Airport
  71500 Heraklion

  Ma. - Sø.07:30 - 23:00
  Helligdag07:30 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Kreta Heraklion Havn

  Sixt Billeje
  Nearchou Avenue
  71307 Heraklion

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Malia

Sixt Biludlejning Malia er et af vores mange kontorer på Kreta, der må siges at være blevet en yndling hos mange rejsende. Det gode ved at leje en bil er, at du får set mange facetter af øen. Malia er ferieresortet med stort F. Byen er centrum for natklubber, barer, butikker, restauranter og vandsportsaktiviteter langs strandene. Byen huser kun få seværdigheder som ruinerne af et minoisk palads og den gamle bydel. Til gengæld er der blot 10 km til Hersonissos og herfra godt 30 km til Heraklon. Samtidig har du blot en halv times kørsel til en landsby som Vrachasi tæt ved Lasithihøjsletten samt Diktibjergene. Du kan også køre rundt og nyde synet af de frodige lunde, der dukker op undervejs, ligesom du kan besøge nogle af de mange arkæologiske udgravninger, der findes overalt på Kreta. Du kan også mærke stemningen i Agios Nikolaus eller tage videre til et sted som Spinalonga, der huser en venetiansk fæstning. Billeje i Malia giver så mange muligheder, at det er op til dig at vælge og vrage.

Lad os hjælpe dig allerede i dag

Har du allerede besluttet dig for at inddrage udlejningsbilen i dit Kretaeventyr, kan vi varmt anbefale, at du booker bilen her og nu. Vi modtager både online og telefoniske bestillinger, og du kan bestille fra udlejningskategorier som stationcars, økonomibiler og 4x4, alt efter hvilket kontor du vælger at booke hos. Vi kan give dig mange gode grunde til, at du skal vælge netop Sixt som samarbejdspartner. Dels er vi en troværdig udbyder af udlejningsbiler, hvor kvaliteten og den attraktive pris er førsteprioriteter, og dels er vi meget erfarne ud i biludlejning, eftersom vi har udlejet biler gennem en menneskealder, lige siden 1912. Du vil derfor føle, at vi kan give dig en tryg oplevelse, når du f.eks. vælger biludlejning i Malia. Kontakt os i dag og hør, hvordan vi skræddersyr din lejekontrakt.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice