Billeje
Lesbos
Oversæt
Graekenland // Lesbos
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lesbos: Sixt biludlejning online booking

Hvis du har planer om at besøge Lesbos, Grækenlands tredjestørste ø, er vi parat til at hjælpe dig. Hos Sixt Biludlejning står eksperter klar med en hjælpende hånd, så du kan bruge mere tid på Lesbos turen og mindre tid på de kedelige, praktiske gøremål. Vi tilbyder dig en god kundeservice og hurtig booking. Lej en bil allerede i dag, og så sørger vi for at have den klar, når du kommer. Vi glæder os til at byde dig velkommen på øen!

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning på Lesbos

Med vores brede udvalg af lækre lejebiler på Lesbos, bør billeje ikke blive noget problem. Vælg den rette model alt afhængigt af dine personlige planer og behov. Skal du blot på en endagstur, tilbyder vi små, økonomiske biler. Er du derimod så heldig at skulle tilbringe længere tid på øen, stiller vi masser af luksusmodeller, familiebiler og varevogne til rådighed. Her er der plads til både venner, børn og bagage! Har du brug for hjælp til at finde vej eller holde styr på ungerne, er der hjælp at hente. Hos Sixt Biludlejning på Lesbos kan du tilføje ekstra ydelser, når du booker din bil. Vælg bl.a. mellem GPS navigation og børnesæder, eller tilføj fuld kaskobeskyttelse, så du kan sove trygt om natten.

Op på toppen

Hvis du benytter dig af billeje under dit ophold på Lesbos, er der ingen grænser for de muligheder, der åbner sig. Med egen bil er du fri til at gå på opdagelse i de mange attraktioner, som øen gemmer på. Sæt kurs mod den forstenede skov, som menes at være flere millioner år gammel, og bliv klogere med en tur på Naturhistorisk Museum. Tag din udlejningsbil med på tur til byen Petra og parkér den for at gå de mange trin op til Panagia Glykofilousa, den flotte kirke på en klippetop midt i byen. Herfra får du en betagende udsigt over hele byen samt det smukke, klare vand.

Ud i det blå

Med en bil fra Sixt Biludlejning på Lesbos behøver du naturligvis ikke nøjes med udsigten til havet. Ind i bilen og af sted! Opdag de mange strandperler, der ligger som på snor langs øens smukke kyster. Travle, turistede sandstrande, eller små, rolige stenstrande. Med egen bil er det dig, der bestemmer! Har du brug for flere informationer om vores billeje på Lesbos, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne tips til selve destinationen.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice