Billeje
Keramoti
Oversæt
Graekenland // Keramoti
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Keramoti: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Keramoti er filialen, der er klar til at forsyne dig med en udlejningsbil efter eget valg. Du kan herefter begive dig ud i de græske egne omkring Keramoti, der bl.a. kan føre dig til populære destinationer som Kavala og Thassos. Med billeje i Keramoti bliver du kort sagt herre over dit eget dagsprogram, så du kan opleve Grækenland på dine betingelser. Samtidig lejer du bilen hos et af verdens største biludlejningsfirmaer, så kontakt os i dag.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Keramoti

Keramoti ligger på det græske fastland lige over for øen Thassos, der kan nås via færgen. Øen er et herligt bud på en dagsudflugt, idet du her bl.a. kan opleve vulkanlandskabet og de paradisiske strande. Samtidig kan du udnytte billeje i Keramoti til at køre mod byen Kavala, hvis ældre del ligger på en smuk bjergtop, hvor du bl.a. finder et fæstningsværk. Samtidig kan du nyde shopping og sightseeing blandt moskéer, neoklassiske bygninger og palæer, der har tilhørt gamle tobaksmagneter. Keramoti er en hyggelig destination i kort afstand fra Kavala Airport Alexander The Great, og den er et godt valg for dig, der vil nyde tiden på strande, fiskerestauranter og have tid til at forsøge dig på egen hånd med fiskestangen. Du kan også tage udlejningsbilen videre til steder som Nestosfloden, hvor du bl.a. kan dyrke riverrafting, og den tilhørende Nestos National Park. Udlejningsbilen kommer kort sagt til at være en fantastisk investering, hvis du drømmer om at se nye sider af Grækenland, og det skal ske i dit tempo.

Tag Sixt med på rejsen

Når du vil leje en bil gennem Sixt, kan du gøre det ad flere kanaler. Vi tilbyder bl.a. forhåndsbooking for dig, der er mest tryg ved at leje bilen inden afrejse. Her skal du blot vælge den ønskede kategori på vores hjemmeside og dernæst gennemføre bestillingen via det udvalgte kontor, men du kan også altid kontakte os over telefonen, hvis du foretrækker at tage en snak om valgmuligheder som ekstraudstyr og tillægsservices. En sidste mulighed er at møde personligt op på kontoret, når du er landet i Grækenland og pludselig har indset, at du rent faktisk gerne vil ud og opleve mere af lokalområdet. Uanset hvad du vælger, er vi klar til at give dig den bedste oplevelse. Vi har leveret kvalitetsbiler til kunder verden over siden 1912, og vores udlejningsbiler er hentet fra førende producenter, hvorfor du kan stole på driftssikkerheden.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice