Billeje
Kavala
Oversæt
Graekenland // Kavala
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kavala: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Kavala og oplev en sand perle ved Det Ægæiske Hav. Her finder du alt, hvad hjertet kan begære af dejlige badestrande, spændende historiefortællinger og flotte naturstrækninger. Med en udlejningsbil fra Sixt har du de bedste muligheder for at komme rundt i byen og i lokalområdet, og du bliver helt sikkert glad for at kunne udforske en af Grækenlands mest attraktive feriedestinationer på egen hånd. Ring eller skriv til os allerede i dag, eller læg ganske enkelt vejen forbi vores base, når du ankommer. Vi glæder os til at præsentere dig for de mange tilbud vedrørende billeje i Kavala!

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Kavala

Kavala har noget for de fleste, og her har du rig mulighed for både at slappe af på de dejlige strande eller udforske byen og de omkringliggende områder via udlejningsbilen. De fleste kender nok Akropolis i Athen, men Kavala har faktisk også sit eget Akropolis (græsk for højeste by). Midt i den gamle bydel finder man det imponerende fæstningsværk fra begyndelsen af det 15. århundrede, og interesserer man sig for historie og arkitektur, er et besøg her et must. I borgens forskellige arkitekturstile ser man træk af byens historie, for Kavala har gennem tiden været både under byzantinsk, venetiansk og ottomansk herredømme. Det lokale køkken er præget af byens beliggenhed lige ved havet, og hvis man elsker fisk, har man noget at glæde sig til i Kavala. På de lokale restauranter ledsages de lækre egnsretter selvfølgelig altid af et glas hjemmelavet vin, og når man mærker den hyggelige atmosfære i gaderne på en varm aften, er det ikke svært at forstå, hvorfor byen er et af Grækenlands dejligste rejsemål. Book biludlejning i Kavala allerede i dag!

Billeje i Kavala til enhver ferieform

På vores Sixtkontorer i Kavala står vores imødekommende personale altid klar til at vejlede dig, når du skal leje en bil til ferien. Uanset om du planlægger at køre på opdagelse i byen, promenere langs stranden eller bevæge dig op i det smukke landskab bag byen, har vi helt sikkert en udlejningsbil, der passer til formålet. Vi kan tilbyde både almindelige personbiler og stationcars med plads til hele familien, terrængående 4x4 eller cabrioletmodellerne, der er perfekte til det herlige klima. Alle biler er selvfølgelig topmoderne, og har du brug for ekstraudstyr, er det også altid et af de mange tilbud, du finder hos et af verdens største biludlejningsselskaber, Sixt.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice