Billeje
Kallithea
Oversæt
Graekenland // Kallithea
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kallithea: Sixt biludlejning online booking

Læg vejen forbi Sixt Biludlejning Kallithea som det første, inden rejsen for alvor går i gang. Her står vores dygtige og kompetente personale klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige bil til lige netop din tur, og når du lejer en bil hos Sixt Biludlejning Kallithea er du godt rustet til at komme rundt på egen hånd og få så meget som muligt ud af din tid. Kallithea ligger på Kassandrahalvøen syd for Grækenlands næststørste by Thessaloniki, og uanset om du ønsker at koncentrere dig om den hyggelige bys mange tilbud, eller om du vil ud på spændende dagsture i området, er billeje Kallithea et attraktivt tilbud.

 
 • Thessaloniki Lufthavn
  Makedonia AP,Mikras Thessalon.
  551 03 Thessaloniki

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Thessaloniki Downtown
  2, Salaminos Street
  54625 Thessaloniki

  Ma. - Lø.09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Thessaloniki Lufthavn

  Sixt Billeje
  Makedonia AP,Mikras Thessalon.
  551 03 Thessaloniki

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Thessaloniki Downtown

  Sixt Billeje
  2, Salaminos Street
  54625 Thessaloniki

  Ma. - Lø.09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Kallithea

Kassandrahalvøen med byen Kallithea er et herligt udgangspunkt for både den aktive, den kulturinteresserede og den eventyrlystne rejsende. Byen har siden 1970%u2019erne været et populært rejsemål, hvilket byens hoteller også bærer præg af. Kallithea har dog formået at bevare sin autentiske charme, og ikke mindst de flotte omgivelser er noget, som bliver ved med at fascinere. Navnet Kallithea betyder i øvrigt god udsigt på græsk, og det oplever man selvfølgelig allerbedst med en hyggelig promenadetur i en smart Sixtbil. Lad din billeje i Kallithea vise dig mod strandene, der byder på masser af aktiviteter såsom dykning og vandskisport. Når dagen går på hæld, kommer der for alvor gang i byens forlystelsesliv. Her slutter festen som regel først, når solen står op! Når du lejer en bil hos Sixt Biludlejning Kallithea, har du samtidig mulighed for at udforske resten af regionen på egen hånd. Trænger du til lidt mere storbystemning, kan du med fordel tage en smuttur til Thessaloniki, som ligger 70 km mod nord, hvor der venter alt, hvad hjertet kan begære af butikker og restauranter med græsk stemning!

Driftssikre biler og attraktive priser

Hos Sixt Biludlejning har vi mere end 100 års brancheerfaring, og det gode udvalg, den høje service og de særdeles konkurrencedygtige priser er vores varemærke verden over. Vi har altid haft et ønske om at bringe udlejningsbilerne ud til et så bredt kundesegment som overhovedet muligt. Du kan tjekke alle vores tilbud her på siden, hvor det også er muligt at forhåndsreservere den ønskede bilkategori. Du er også altid velkommen til at reservere over bilen, ligesom du kan leje direkte på destinationen. Vi hjælper dig også gerne med at skræddersy din lejekontrakt efter netop dine ønsker, så kontakt os og hør mere.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice