Billeje
Ioannina
Oversæt
Graekenland // Ioannina
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ioannina: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Ioannina, der ligger lige i hjertet af Grækenland. Her venter der dig en kulturrejse ud over det sædvanlige, og når du desuden vælger Sixt Biludlejning Ioannina som din udbyder, giver du eventyret endnu bedre betingelser. Vi er nemlig en af de største aktører i branchen og leverer driftssikre udlejningsbiler til attraktive priser for alle. Gør dig derfor klar til at dykke ned i fortiden i en af landets mest charmerende og historiske byer blandt skøn natur og imponerende arkitektur og sæt derudover krydderi på turen med dagsture til Albanien eller Makedonien.

 
 • Korfu Lufthavn
  Arrival Hall
  49100 Corfu

  Ma. - Sø.08:00 - 21:00
  Helligdag08:00 - 21:00
  Book ved denne station

 • Korfu Lufthavn

  Sixt Billeje
  Arrival Hall
  49100 Corfu

  Ma. - Sø.08:00 - 21:00
  Helligdag08:00 - 21:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Ioannina

Billeje i Ioannina viser dig Grækenland fra sin bedste side. Her er der charme for alle pengene, og de naturskønne omgivelser kan tage pusten fra enhver. Byens beliggenhed lige ved Pamvotissøen indbyder til sightseeingture rundt i området, og lejer du en bil hos Sixt Biludlejning, er det selvfølgelig en smal sag at nå de forskellige destinationer. Udover at søen i sig selv er en stor attraktion, må du heller ikke snyde dig selv for et besøg på øen, som deler navn med byen. Øen Ioannina er hjemsted for hele seks klostre, og de hyggelige huse og snoede veje indbyder til slentreture, hvor man virkelig får koblet af. Efter den korte færgetur tilbage til byen kan du med fordel tage Sixtbilen og begive dig uden på en dagstur i området. Hvordan lyder det med en tur til Albanien? Den skønne kystby Sarandë ligger ca. 80 km væk, og her kan du opleve grænselandets unikke blanding af græsk og albansk kultur helt tæt på, mens du udforsker de UNESCObeskyttede oldtidsminder i nærliggende Butrint eller nyder en forfriskning på en af byens mange cafeer. Mulighederne er mange, når du vælger billeje i Ioannina. Vi er overbevist om, at du forelsker dig i Ioannina og resten af det nordlige Grækenland!

Lad Sixt klare udlejningsbilen

Billeje gennem filialen Sixt Biludlejning Ioannina er det indlysende valg, når du skal have mest muligt ud af din tid i Ioannina, og ingen klarer opgaven bedre end Sixt. På vores kontorer står vi klar med flere forskellige kategorier såsom personbiler og stationcars samt 4x4%u2019er, sportsvogne og cabrioleter, og er der et behov for ekstraudstyr, så skal du endelig bare sige til, da vi også her er klar med alverdens muligheder. Vi sender dig kort sagt ud på de græske veje med masser af tryghed og komfort i bagagen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice