Billeje
Chios
Oversæt
Graekenland // Chios
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Chios: Sixt biludlejning online booking

Lej en prima bil ved Sixt Biludlejning på Chios til opholdet i Grækenland. Den charmerende ø Chios er landets femtestørste og er beliggende i Det Ægæiske hav. Den ligger nærmere betegnet i den østlige del af landet, og med en afstand på ca. 200 km fra hovedstaden Athen, er der ikke langt til den tyrkiske kyst. Denne magiske ø er mindre velkendt blandt turister og er derfor også en lille oase. Slap af på en af de mange smukke strande, nyd stilheden i naturen og udforsk øens historieseværdigheder. Når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning på Chios, kan du nyde fuld fleksibilitet og høj kvalitet på din tur. Foretag straks din reservation via Sixt hjemmesiden eller telefonisk, så bilen er klar ved ankomsten.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning på Chios

Med billeje ved Sixt kontoret på Chios, bliver det væsentligt lettere at udforske øen. Tag rundt til Chios%u2019 mange historiske seværdigheder og smukke strande i et køretøj, der altid står til din disposition. Styr gerne Sixt bilen hen mod det kendte byzantinske kloster Nea Moni, som er placeret centralt på øen. Det imponerende kloster er anerkendt på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste, og her kan du både se smukke mosaikker, betragte dødningehoveder samt nyde det smukke omgivende landskab. Lad også gerne bilen fra Sixt Biludlejning på Chios føre dig en tur sydpå til byen Pyrgi, som har mange betagende bygninger og et hyggeligt torv, hvor du kan hvile dig og nyde en kølig drink. Når du opholder dig på Chios, må du naturligvis også opleve øens strande. Emporios Beach tiltrækker mange turister grundet den fantastiske udsigt, det dybblå hav og det hvide sand. Strandens restaurant serverer desuden lækkerier såsom friskfanget fisk og blæksprutte. Dejlige Chios er ideel til en ferie, og med en udlejningsbil fra Sixt er det helt op til dig, hvad du vil opleve på din rejse.

Fantastiske biler til din ferie på Chios

Sixt tilbyder et stort udbud af udlejningsbiler på hyggelige Chios, så alle rejsende kan finde drømmebilen til netop deres ferie. Vores biludlejning på Chios tilbyder eksempelvis de yderste robuste 4x4%u2019er, praktiske økonomibiler og elegante sportsvogne. Uanset hvad du har planlagt under opholdet på Chios, har Sixt givetvis en bil, der dækker dine behov. Nyd endvidere ubegrænset kilometer for fuld frihed på rejsen eller GPS navigation, så du ikke farer vild. Med Sixt billeje Chios er du sikker på at få mest muligt ud af dit ophold på denne smukke græske ø.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice