Billeje
Chersonissos
Oversæt
Graekenland // Chersonissos
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Chersonissos: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning Chersonissos byder dig hermed velkommen til skønne Kreta. Du befinder dig her blot et stenkast fra et af Grækenlands mest populære rejsemål, der har alt, hvad der hører til en vaskeægte middelhavsferie. Forvent dig lækre badestrande, fabelagtige historieseværdigheder, god mad og selvfølgelig masser af sol! Selvom Chersonissos med andre ord har det hele, skal du jo også nå at se resten af Kreta. Lej en bil hos os, og lad din billeje i Chersonissos bringe forbi hovedbyen Heraklion, eller hvad med sightseeing rundt langs kysten, eventuelt i en cabriolet?

 
 • Kreta Heraklion Lufthavn
  Kazantzakis Airport
  71500 Heraklion

  Ma. - Sø.07:30 - 23:00
  Helligdag07:30 - 23:00
  Book ved denne station

 • Kreta Heraklion Havn
  Nearchou Avenue
  71307 Heraklion

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Kreta Heraklion Lufthavn

  Sixt Billeje
  Kazantzakis Airport
  71500 Heraklion

  Ma. - Sø.07:30 - 23:00
  Helligdag07:30 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Kreta Heraklion Havn

  Sixt Billeje
  Nearchou Avenue
  71307 Heraklion

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Chersonissos

Chersonissos er en lille perle på Kretas nordkyst, og uanset om det er de dejlige strande eller øens lange og spændende historie, der lokker, er det særligt fordelagtigt at kunne komme rundt i egen bil. Pludselig er du fleksibel til at kunne tage på sightseeing dag som aften. Tag eksempelvis Sixtbilen langs Kretas nordkyst eller kør på opdagelse i de små landsbyer, som omgiver Chersonissos. Med valget af billeje i Chersonissos bliver det også ligetil at tilbagelægge de ca. 15 km mod vest, hvor Heraklions mange restauranter og forlystelser indbyder til en sand kulinarisk opdagelsesrejse. Er du historieinteresseret, kan du med fordel også besøge oldtidsmonumentet Knossos lige uden for hovedbyen, hvor du for alvor kan mærke historiens vingesus blandt ruinerne af det, der ofte kaldes Europas ældste by. Chernissos er ganske enkelt det ideelle udgangspunkt for en ferie, der rammer en perfekt blanding af rustik charme og storbyliv. Med Sixt Biludlejning Chersonissos er du rustet til at opleve begge dele!

Hvilken udlejningsbil er lige dig?

Vil du udforske Kreta på egen hånd, og leder du efter muligheder for biludlejning i Chersonissos? Så er Sixt det helt rigtige valg, da du her handler med et af verdens førende firmaer på området for biludlejning! På vores kontor i byen kan vi tilbyde dig kategorier, der spænder over personbiler og stationcars samt terrængående 4x4%u2019er og endda sportsvogne og cabrioleter, hvis ferien skal have et lidt mere luksuriøst præg. Ekstraudstyr som eksempelvis GPS eller autostol klarer vi selvfølgelig også, og herefter er der intet, der står mellem dig og drømmeferien. Bare sæt dig bag rattet og kom i gang med at samle ferieminder i selskab med Sixt Biludlejning! Har du brug for rådgivning omkring udlejningsbilerne, tip til destinationen og kørselsforholdene eller noget helt andet, kan du altid kontakte os. Husk, at din udlejningsbil kan bookes over nettet eller telefonen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice