Billeje
Chalkidiki
Oversæt
Graekenland // Chalkidiki
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Chalkidiki: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til Sixt Biludlejning i Chalkidiki, hvor det ideelle køretøj venter på dig til din ferie eller forretningsrejse i Grækenland. Chalkidiki udgør den sydlige del af det nordgræske fastland, og her gemmer der sig seværdigheder for store og små. Uanset om du er til afslapning på skønne sandstrande eller foretrækker de historiske eventyr og kulturseværdighederne, vil du ikke blive skuffet under opholdet i Chalkidiki. Sixt billeje i Chalkidiki er en prisvenlig løsning, hvis du virkelig skal ud på opdagelse i regionen og ikke ønsker at lade dig hæmme af offentlige transportmidler eller guidede ture, der ikke levner meget plads til spontanitet.

 
 • Thessaloniki Lufthavn
  Makedonia AP,Mikras Thessalon.
  551 03 Thessaloniki

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Thessaloniki Downtown
  2, Salaminos Street
  54625 Thessaloniki

  Ma. - Lø.09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Thessaloniki Lufthavn

  Sixt Billeje
  Makedonia AP,Mikras Thessalon.
  551 03 Thessaloniki

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Thessaloniki Downtown

  Sixt Billeje
  2, Salaminos Street
  54625 Thessaloniki

  Ma. - Lø.09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Chalkidiki

Sixt er en verdensomspændende virksomhed, hvor du får tilbudt ganske favorable priser på udlejningsbilerne, der er hentet fra førende producenter, så driftssikkerheden og trygheden altid følger dig på turen. Vi har flere kontorer i regionen Chalkidiki, hvilket giver dig mulighed for at udgå fra byer såsom Kallithea og Nikiti. Uanset om du er afsted med hele familien eller skal på forretningsrejse i området, finder du helt sikkert bilen, der kan klare opgaven. Fra Sixts Biludlejning i Chalkidiki venter de fantastiske sandstrande nærmest lige rundt om hjørnet, f.eks. på den charmerende, lille ø Ammouliana, mellem halvøerne Sithonia og Athos, der er et studie ud i kridhvide strande og azurblåt vand, eller måske søger du mod den fortryllende og børnevenlige Kallitheas strand med det krystalklare havvand. Du kan også udnytte Sixtbilen til at besøge de imponerende huler ved Petralona, hvor Europas ældste menneske Arhanthropos er sporet tilbage til, ligesom du kan køre mod det fredelige og hyggelige kloster Hilander, hvor du tilmed har overnatningsmuligheder.

Tag bilen med under opholdet i Chalkidiki

Det er helt op til dig at bestemme, hvor kort eller lang en periode du ønsker Sixt billeje i Chalkidiki. Hos Sixt gør vi altid vores bedste for at sikre, at du får mere ud af den tid, du har til rådighed i Chalkidiki. Med en førsteklasses udlejningsbil bliver der ingen ventetid på kollektiv trafik, og du kan såmænd køre direkte til de seværdigheder, du helst vil opleve. Lej din bil direkte ved Sixt Biludlejning i Chalkidiki og lad os diske op med et alsidigt sortiment af køretøjer, der tæller økonomibiler og stationcars samt sportsvogne og 4x4'er med alverdens praktisk udstyr efter eget valg. Udnyt Sixts store ekspertise indenfor biludlejningsbranchen og spørg os endelig til råds om køretøjer, tilbehør og Grækenland som dit næste rejsemål.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice