Billeje
Agios Nikolaos
Oversæt
Graekenland // Agios Nikolaos
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Agios Nikolaos: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til charmerende Agios Nikolaos på fortryllede Kreta. Du befinder dig her på et af Grækenlands mest velbesøgte rejsemål, og du kan forvente dig en skøn blanding af afslapning, kultur, historie og selvfølgelig også masser af autentisk atmosfære. Havnebyen Agios Nikolaos byder på lidt af det hele, og her kan man sagtens få tiden til at gå, men har du lyst til at udforske andre dele af Kreta, er det oplagt at leje en bil og tage rundt på oplevelse. Billeje i Agios Nikolaos kan nemt arrangeres via Sixts udlejningsservice i byen, hvor der venter dig et møde med et professionelt team, der er klar til at vise, hvor mange fordele du forærer dig selv med biludlejning i Agios Nikolaos.

 
 • Kreta Heraklion Lufthavn
  Kazantzakis Airport
  71500 Heraklion

  Ma. - Sø.07:00 - 00:30
  Helligdag07:00 - 00:30
  Book ved denne station

 • Kreta Heraklion Havn
  Nearchou Avenue
  71307 Heraklion

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Kreta Heraklion Lufthavn

  Sixt Billeje
  Kazantzakis Airport
  71500 Heraklion

  Ma. - Sø.07:00 - 00:30
  Helligdag07:00 - 00:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Kreta Heraklion Havn

  Sixt Billeje
  Nearchou Avenue
  71307 Heraklion

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Agios Nikolaos

Agios Nikolaos er det helt rigtige valg, når turen går til Kreta. Ikke for stor, ikke for lille. Bare helt perfekt, uanset hvad der lokker dig til øen. Biludlejning i Agios Nikolaos kan naturligvis straks føre dig forbi velkendte græske lokaliteter såsom de charmerende gamle huse i postkortsmukke miljøer. Billeje i Agios Nikolaos giver dig bl.a. også en chance for at opleve det lokale arkæologiske museum eller nogle af de mange strande, hvor du kan nyde det gode badevand, slikke sol eller dykke ned i god roman. Når dagen går på hæld, er den helt sikkert en anden opdagelsesrejse, der venter, nemlig den kulinariske. De lokale restauranter frister med lokale specialiteter og velkendte græske retter, der gerne ledsages af et glas af den lokale vin og ouzo. Det er Kreta, rustik charme og altid med et strejf af magi.

Kvalitetsprodukter over hele linjen

Vælg et topbrand som Sixt Biludlejning, der på mange måder har været med til at dominere branchen lige siden 1912. Vores fokus er at kunne levere et kvalitetsprodukt til rimelige priser. Vi sætter ligeledes altid en ære i at finde den helt rigtige bil til turen. På vores kontorer i Agios Nikolaos kan vi tilbyde flere kategorier, der bl.a. oplistes som personbiler og stationcars samt den terrængående 4x4, ligesom vi kan byde ind med sportsvogne og cabrioleter. Vi har selvfølgelig også, hvad du kunne tænke dig af ekstraudstyr. Bestil online eller over telefonen, hvor vi også er klar til at besvare spørgsmål. Vi anbefaler altid, at du reserverer bilen inden afrejsen, så der er styr på detaljerne. Du er dog altid velkommen til at leje på selve destinationen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice