Billeje
Adamas
Oversæt
Graekenland // Adamas
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Adamas: Sixt biludlejning online booking

Går du efter at få mest ud af dit ophold på den græske ø Milos, bør du leje en bil ved Sixt Biludlejning i Adamas. Den vidunderlige og fredfyldte ø er placeret i den sydvestlige del af Det Ægæiske hav og regnes som en del af øgruppen Kykladerne. Det er et paradis for dig, der vil se andet end Grækenlands mere populære og turistede øer, og hellere vil lidt væk fra fastlandet. Milos byder mest af alt på vidunderlige, fredfyldte strande og skønt badevand, men du kan også udforske øens historie eller tage på en dejlig bådtur. En moderne Sixt bil gør det nemt at udforske den charmerende ø og giver dig mulighed for at finde din egen strand i området.

 
 • Santorini Lufthavn
  Road Messaria, Ancient Thira
  84700 Santorini

  Ma. - Sø.07:45 - 23:00
  Helligdag07:45 - 23:00
  Book ved denne station

 • Santorini Fira
  25th March street
  847 00 Santorini

  Ma. - Sø.10:00 - 18:00
  Helligdag10:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Santorini Lufthavn

  Sixt Billeje
  Road Messaria, Ancient Thira
  84700 Santorini

  Ma. - Sø.07:45 - 23:00
  Helligdag07:45 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Santorini Fira

  Sixt Billeje
  25th March street
  847 00 Santorini

  Ma. - Sø.10:00 - 18:00
  Helligdag10:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Adamas

Den charmerende havneby Adamas tiltrækker mange besøgende på grund af den smukke udsigt over det omgivende hav. Besøg gerne det intime Milos Mining Museum, som vil hjælpe dig med at forstå Adamas%u2019 historie, samt Den Hellige Treenighedskirke, som du nemt når med bilen fra Sixt Biludlejning i Adamas. Under dit besøg på øen bør du ikke snyde dig selv for en hyggelig bådtur rundt om øen, som kan foretages i alt fra en stilfuld sejlbåd til en charmerende katamaran. Sixts billeje i Adamas giver dig mulighed for at udforske Milos og de mange vidunderlige sandstrande. Styr f.eks. Sixt bilen fra Adamas mod den smukke Kleftiko Beach på den sydlige spids, så du kan tage en dukkert i det krystalklare vand. Du kan også køre til Papafranka for at besøge områdets spændende huler eller tage udlejningsbilen i Adamas til den maleriske kirke Agios Haralambos. Uanset hvad du vil opleve på din ferie, forbliver dine muligheder åbne med en komfortabel kvalitetsbil fra Sixt.

Lej din drømmebil til ferien på Milos

Når du vælger Sixt, får du friheden til at vælge mellem prisvenlige, førsteklasses biler ved kontoret i Adamas. Det varierede udvalg ved Sixt Biludlejning i Adamas består af alt fra smarte stationcars til økonomibiler, der alle er af nyere dato og dermed i god stand. Få også ubegrænset kilometertal i forbindelse med din billeje i Adamas og tilføj gerne ekstraudstyr, herunder en autostol eller GPS navigation, når du foretager din bestilling. Hvis I er mere end én fører på rejsen til Grækenlands øer, hjælper Sixt gerne med at få begge kørere dækket. Forhåndsreservér enkelt og smidigt din Sixt bil online eller pr. telefon, så du slipper for unødig ventetid ved ankomsten til Adamas.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice