Billeje
Serekunda
Oversæt
Gambia // Serekunda
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Serekunda: Sixt biludlejning online booking

Start bilrejsen i det vestlige Gambia ved at leje en premium-Sixtbil ved en biludlejning i Serekunda. Den skønne by Serekunda er beliggende ved landets Atlanterhavskyst og ca. 13 kilometer sydvest for hovedstaden Banjul. Ved at foretage Sixt billeje i Serekunda vil din bilrejse blive præget af stor fleksibilitet og komfort, hvilket betyder, at du kan fokusere på at slappe af og udforske det, du drømmer om under opholdet. Sixt-teamet står klar til at tage imod dig ved kontoret i Serekunda og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have i forbindelse med bilrejsen.

 
 • Serekunda Bijilo
  Senegambia Highway
  220 Serekunda

  Ma. - Lø.08:30 - 13:30
   15:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Serekunda Bijilo

  Sixt Billeje
  Senegambia Highway
  220 Serekunda

  Ma. - Lø.08:30 - 13:30
   15:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Serekunda

Den livlige by Serekunda er blandt andet kendt for sit enorme, livlige marked, hvor du kan købe alt fra traditionelle farverige dragter til smukt håndværk, og nærheden til skønne, tropiske sandstrande. Gå endelig ikke glip af nogle af Gambias smukke strande, som kun ligger en kort køretur fra Serekunda. Udnyt eksempelvis Sixt billeje i Serekunda til at sætte kurs mod den nærliggende og populære strand Kotu, der imponerer med sit gyldne sand og hyggelige strandbarer, eller kør ned til den senegalesiske grænse, hvor du finder den afsides og fredelige strand Kartong med svajende palmer og sanddyner. Med en egen bil bliver det også betydeligt nemmere at tage på dagsudflugter og opdage naturområder i landet. Du kan blandt andet vælge at køre mod øst, hvor du finder den fantastiske nationalpark River Gambia, der er hjemsted for flodheste og krokodiller. Du kan gøre rejsen til din helt egen, når du lejer en pålidelig Sixtbil.

Sixt skræddersyr bilrejsen helt efter dine drømme

Hos Sixt nyder du fordelagtige priser uden skjulte gebyrer samt personlig service, så du kan få mest muligt ud af din rejse. Sixt-teamet hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige køretøj blandt udbuddet af moderne stationcars, 4x4'ere og økonomibiler, og tilføje ekstraudstyr til bestillingen såsom GPS-navigation, ubegrænset kilometertal og autostole. Vær blot opmærksom på, at vi ikke kan love dig en specifik bilmodel, eftersom udbuddet kan variere ved Sixts biludlejninger i Serekunda, men at du vil få udleveret bilnøglerne til et modsvarende køretøj af høj kvalitet fra din valgte bilkategori. Nyd friheden med din premium-Sixtbil, og kør på opdagelse, når det passer dig. Du slipper for at skulle rejse med overfyldte busser, som kan være forsinkede og forstyrre dine rejseplaner, og du kan helt selv bestemme tempoet for eventyret, når du lejer en bil gennem Sixt. Professionelle Sixt ser frem til at tage godt imod dig i Serekunda og give dig en fremragende start på bilrejsen i Vestafrika.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice