Billeje
Banjul Lufthavn
Oversæt
Gambia // Banjul // Banjul Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Banjul Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Yundum
  220 Banjul GM +220-7575921
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: BJL
Åbningstider
Ma. - Sø.08:30 - 21:00
 
 24 timers afhentning
24 timers returnering

Find din prisvenlige drømmebil hos professionelle Sixt

Lad Sixt tage dig med på en vidunderlig bilrejse til vestafrikanske Gambia, som starter ved biludlejningen i Banjul Lufthavn (BJL). Lufthavnen er beliggende i den vestlige del af landet og ca. 30 kilometer syd for hovedstaden Banjul. Når du har afhentet bilnøgler og lejekontrakt ved Sixt-afdelingen, er det helt op til dig, hvad der skal ske på turen. Mulighederne er mange for fantastiske naturoplevelser og udforskning af byer og seværdigheder med en bil fra Sixt, og du slipper desuden for at skulle trænges med andre rejsende under transporten. Afhent drømmebilen hos Sixt i Banjul Lufthavn, så er du klar til at tage på opdagelse i Gambia.

Start din vidunderlige bilrejse hos Sixt Biludlejning i Banjul Lufthavn

Du vil hurtigt mærke, at der er masser at give sig til med en egen bil fra Sixt i Banjul Lufthavn. Det er oplagt at udforske nogle af de skønne sandstrande langs landets atlanterhavskyst, der lover kridhvidt sand og gode forudsætninger for ren afslapning. Tag for eksempel op til den populære, tropiske palmestrand Kotu, eller tag køreturen mod vest til dejlige, fredelige Sanyang, der lokker med sine hængekøjer og strandbar. Gambia byder på skønne naturoplevelser for enhver alder. Lige nord for lufthavnen finder du det dejlige naturreservat Abuko, der er hjemsted for forskellige aber, krokodiller og slanger, og hvis du følger vejene ca. 90 kilometer mod øst, kommer du til den fredelige Kiang West nationalpark, hvor du kan opleve blandt andet løver, krokodiller og et rigt fugleliv langs floden Gambie. Vælg Sixt-billeje i Banjul Lufthavn, og nyd muligheden for at opleve alt dette og meget mere under opholdet.

Hos Sixt fokuserer vi på høj kvalitet og komfort under bilrejsen

Når du lejer en premium-bil hos Sixt i Banjul Lufthavn, kan du nyde lidt ekstra frihed og forkælelse under opholdet. Vælg frit din foretrukne bilkategori ud fra et sortiment af moderne og prisvenlige køretøjer såsom stationcars, 4x4'ere og økonomibiler. Selvom vi ikke kan love dig en specifik bilmodel, vil du komme bag rattet i en komfortabel og stilfuld udlejningsbil fra din valgte kategori, og du vil kunne udforske Gambia i et af vores mange pålidelige køretøjer fra verdensberømte producenter som BMW og Mercedes Benz. Med Sixt-billeje i Banjul Lufthavn opnår du desuden fuld fleksibilitet til at afhente og returnere Sixt-bilen døgnet rundt. Nyd den frihed og komfort Sixt giver dig på rejsen til at planlægge en fantastisk ferie eller forretningsrejse i det vestlige Gambia.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.08:30 - 21:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Banjul Lufthavn BJL Yundum 220 Banjul 13.343985, -16.652049 +220-7575921

Sixt kontorer Banjul Lufthavn BJL

Yundum
220 Banjul
 
Tlf. +220-7575921

Afhentning og returnering udenfor åbningstid

Mulighed for afhentning udenfor åbningstid. Mulighed for returnering udenfor åbningstid.

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • 4x4
 • 24 timers afhentning
 • 24 timers returnering

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice