Billeje
Banjul
Oversæt
Gambia // Banjul
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Banjul: Sixt biludlejning online booking

Tag med Sixt på en fantastisk bilrejse til det vestlige Gambia ved at bestille en egen udlejningsbil hos en biludlejning i Banjul. Den spændende hovedstad er beliggende på spidsen af en ø, hvor Atlanterhavet møder floden Gambie. Sixt-teamet ser frem til at tage imod dig i Banjul og forsyne dig med lejekontrakt og bilnøglerne til et køretøj, der kan rumme dit rejseselskab og bagagen. Herefter er det helt op til dig, hvad der skal ske på rejsen. Udforsk livlige og farverige markeder og spændende kulturelle seværdigheder, eller udnyt Sixt billeje i Banjul til at køre på opdagelse i landets fantastiske natur. Med en egen Sixtbil bliver du herre over din egen rejse og bestemmer frit, hvor du vil starte og afslutte eventyret.

 
 • Banjul Lufthavn

  Sixt Billeje
  Yundum
  220 Banjul

  Ma. - Sø.08:30 - 21:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Banjul

Landets lille hovedstad overses tit af rejsende, der søger sig til kysten og de mange dejlige strande, men du vil hurtigt mærke, at der er interessante ting af udforske i charmerende Banjul. Byen bærer præg af sin koloniale historie i form af de smukke hvide bygninger, og du kan lære mere Gambias historie fra kolonialstat til selvstændig på det fascinerende Nationalmuseum. Besøg desuden gerne det livlige Albert Market, som vil byde dig varmt velkommen med sine mange dufte og farver. Du kan selvfølgelig også gøre brug af Sixt billeje i Banjul til at sætte kurs mod den smukke Atlanterhavskyst, hvor du finder smukke palmestrande såsom Sanyang ca. 30 kilometer syd for Banjul, der huser flere strandbarer og eco-hytter. Valget af oplevelser er dit, når du lejer en bil hos professionelle Sixt

Find dit premium-køretøj, der tager dig direkte til oplevelserne

Når du vælger Sixt som din biludlejer under opholdet i Gambia, vil du kunne nyde personlig service og moderne køretøjer af høj kvalitet. Vi hjælper dig gerne med at skræddersy bestillingen ved din foretrukne Sixt Biludlejning i Banjul til dine behov og ønsker, for eksempel ved tilføjelse af ekstraudstyr såsom autostole og GPS-navigation. Vores kontorer kan tilbyde komfortable og pålidelige udlejningsbiler til fornuftige priser, herunder praktiske økonomibiler, robuste 4x4'ere og stilfulde stationcars, og det er op til dig, hvor kort eller lang en periode, du ønsker at leje Sixt-bilen for. Vær blot opmærksom på, at din bestilling gælder en hel kategori og ikke en specifik bilmodel. Dog vil du altid komme bag rattet i en premium-bil, som for nylig har gennemgået syn, og som i gennemsnit ikke er mere end tre måneder gammel. Læs om og sammenlign vores mange biler og tilbehør, inden du foretager din bestilling per telefon, på websiden eller i Sixt-appen. Sixt ønsker dig en fantastisk rejse i Gambia.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice