Billeje i Gambia

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Gambia

Oplev Gambia

Sixt Biludlejning i Gambia

Sixt Biludlejning i Gambia

Når du lejer en premium-Sixt-bil ved en af vores biludlejninger i Gambia, sikrer du, at din rejse rundt i fascinerende Gambia bliver præget af komfort og stor frihed. Det lille vestafrikanske land er omgivet af Senegal og har en ca. 80 kilometer lang atlanterhavskyst, som er spækket med tropiske, hvide palmestrande. Den spændende nation bugner af naturskønne områder, livlige og farverige markeder samt interessante kulturelle og historiske seværdigheder. Det er en god idé at leje en bil under opholdet, da busserne ofte er overfyldte og mange gange er forsinkede. Med dit helt eget køretøj fra Sixt kan du komme længere omkring i landet og helt selv bestemme din rejserute. Gennemse vores brede udbud af førsteklasses udlejningsbiler i dag, og begynd planlægningen af din uforglemmelige bilrejse i Gambia.En Sixt-bil på din rejse vil give dig uanede muligheder for eventyr og frihed til at udforske selv de mest afsides dele af Gambia. Mange rejsende begynder i landets hovedstad Banjul i den nordvestlige del af landet, som er beliggende på en lille ø mellem Atlanterhavet og floden Gambie. Besøg gerne Banjuls spændende nationalmuseum for at lære mere om Gambias historie, betragt de smukke, hvide kolonialbygninger rundt omkring i byen, eller lad dig overvælde af de mange farver og dufte på det livlige marked Albert. Et andet populært udgangspunkt er den dejlige kystby Serekunda, der er kendt for sit enorme marked, og som tilbyder nærhed til vidunderlige sandstrande såsom smukke Kotu. Med Sixt billeje i Gambia kan du også søge væk fra turistdestinationerne for eksempelvis at sætte kurs mod det sydvestlige hjørne, hvor du finder den fredelige og afsides paradisstrand Kartong, eller tage køreturen mod øst til den magiske nationalpark River Gambia, der er hjemsted for blandt andet krokodiller og flodheste. Kun din fantasi sætter grænser for alt det, du kan opleve på bilrejsen med Sixt.
Vælg drømmebilen mellem et hav af moderne og prisvenlige premium-køretøjer

Vælg drømmebilen mellem et hav af moderne og prisvenlige premium-køretøjer

Sixt har udlejet premium-køretøjer i mere end hundrede år, og den dag i dag finder du vores kontorer over det meste af verden. Når du vælger Sixt billeje i Gambia kan du nyde muligheden for at vælge din bilkategori ud fra det varierede udbud af blandt andet praktiske økonomibiler, rummelige stationcars og robuste 4x4'ere, der kan klare at køre offroad. De mange førsteklasses køretøjer er moderne og i gennemsnit ikke ældre end tre måneder. Derudover kan du også skræddersy bestillingen hos din Sixt Biludlejning i Gambia til dine behov for eksempel ved tilføjelse af praktisk GPS-navigation, ubegrænset kilometertal for fuld frihed eller en sikker autostol til barnet. Professionelle Sixt tager godt hånd om dig på rejsen i charmerende Gambia.
Show more
Godt at vide når du lejer i Gambia
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Gambia.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Gambia?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Gambia?
Uanset om du har planer om at blive i Gambia eller rejse videre, så er det let at reservere et langtidslejemål. Indtast datoerne for din rejse og afhentnings- og afleveringsfilialer så finder vi et tilbud på langtidslejemål til priser der er til at betale.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Gambia

Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Gambia?

Udforsk vores biludlejningslokationer Gambia

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Gambia

Vis mere