Billeje
Saint Jean Cap Ferrat
Oversæt
Frankrig // Saint Jean Cap Ferrat
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Saint Jean Cap Ferrat: Sixt biludlejning online booking

Tag på opdagelse rundt i Frankrig, så snart du har lejet en bil ved Sixt Biludlejning i Saint Jean Cap Ferrat. Vi er med til at gøre din rejse lidt mere prisvenlig og sågar sjovere. Hvem gider vælge de dyre taxier eller overfyldte toge, når Sixtbilen kan tage dig i alle de ønskede retninger? En udlejningsbil giver dig kort sagt fuld frihed til at udforske Saint Jean Cap Ferrat i det sydøstlige Frankrig, og du kan tage til både Nice og Monaco, ligesom du kan tage turen langs Den Franske Riviera. Reservér Sixts billeje i Saint Jean Cap Ferrat via hjemmesiden, telefonisk ved kundeservice, via smartphoneappen eller direkte på kontoret.

 
 • Saint Jean Cap Ferrat
  1 Place du Centenaire
  06230 Saint Jean Cap Ferrat

  Ma. - Sø.10:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Saint Jean Cap Ferrat

  Sixt Billeje
  1 Place du Centenaire
  06230 Saint Jean Cap Ferrat

  Ma. - Sø.10:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Saint Jean Cap Ferrat

Saint Jean Cap Ferrat ligger imellem Nice og Monaco på Den Franske Riviera og tilbyder fantastiske strande i frodige, grønne omgivelser. Fra din valgte Sixt Biludlejning i Saint Jean Cap Ferrat har du kun en kort køretur ned til den sydlige spids Cap Ferrat med den vidunderlige kyst og det azurblå vand eller op til det spændende museum Villa Ephrussi de Rothschild, der huser kunstværker af blandt andet Boucher og Battista Tiepolo. Gør også gerne brug af Sixtbilen til at opdage den maleriske by Nice mod vest, hvor du kan nyde en fantastisk gåtur langs den skønne Promenade des Anglais og besøge livlige markeder, eller styr udlejningsbilen hen til Monaco i øst, hvor der venter dyre luksusbiler, glamourøse casinoer og skønne strande. Lej en bil til rejsen og nyd opholdet i Frankrig til fulde.

Tilpas billejen helt efter dine rejsebehov

Sammenlign egenskaber og priser på vores mange førsteklasses udlejningsbiler, inden du bestemmer dig for din favorit. Vær blot opmærksom på, at Sixts medarbejderteam i Saint Jean Cap Ferrat ikke kan garantere dig et bestemt bilmærke, men at du altid vil komme bag rattet i en moderne Sixtbil af høj kvalitet fra din valgte bilkategori. Billeje i Saint Jean Cap Ferrat gør det også muligt for dig at tilføje praktiske tjenester og nyttigt tilbehør. Således kan du skræddersy billejen ved din foretrukne Sixt Biludlejning i Saint Jean Cap Ferrat til netop dine behov og ønsker. Sixts medarbejderteam hjælper dig gerne med eventuelle spørgsmål. Indtag trygt Sydfrankrig sammen med Sixt. Vi har været en del af biludlejningsmarkedet siden 1912, hvor vi gennem alle årene har profileret os med toptunede udlejningsbiler til skarpe priser. Vi vil gerne give alle muligheden for at inddrage udlejningsbilen i rejseplanerne.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice