Billeje
Rodez
Oversæt
Frankrig // Rodez
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Rodez: Sixt biludlejning online booking

Med Sixt Biludlejning kan du leje en bil til turen gennem Rodez i Frankrig. Denne charmerende by, der ligger omtrent 150 km nordøst for Toulouse, byder på både flot natur, spændende historie og en autentisk sydfransk atmosfære, og hvis du vælger at lægge vejen forbi et af vores Sixtkontorer, får du optimale muligheder for at opleve de mange tilbud på tætteste hold. Vi står altid klar med et stort og alsidigt udvalg af moderne kvalitetsbiler, og vi vejleder dig meget gerne, så du kan finde den løsning, der passer til lige netop dig. Ring eller skriv til os allerede i dag, og så sørger vi for at bringe dig rundt i Rodez og omegn via vores toptunede udlejningsbiler. Husk, at du kan forhåndsbestille billeje i Rodez her og nu.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Rodez

Rodez kan spore sine rødder mere end 2000 år tilbage, og for den historieinteresserede rejsende er der masser at tage fat på i den gamle bykerne. Et besøg i byens store gotiske katedral fra 1531 er et must, og har du lyst til at udforske andre af de mange kirker i Rodez, kan du nemt få et par dage til at gå med at beundre den flotte arkitektur. Rodez er også kendt for sine hyggelige markeder, hvor du bl.a. kan stifte bekendtskab med et væld af lokale specialiteter der er perfekte som souvenirs til venner og familie, eller til en picnic udenfor byen. Byens restauranter er et kapitel for sig, og du kommer garanteret ikke til at gå sulten i seng efter en lang dag i Rodez. Her kan du prøve lokale retter, hvor især ostene fylder meget i menuen. Er du til Roquefort, Laguiole og Cantal? Så er du kommet til det helt rigtige sted, og det hele serveres selvfølgelig med lokale vine fra Marcillacområdet udenfor byen. Velbekomme!

God service og gode biler hos Sixt

Sixt Biludlejning Rodez kunne meget vel blive dit første stop på rejsen, da vi har et godt udvalg af kvalitetsbiler til fordelagtige priser samt en imødekommende og kompetent service. Vi tilbyder almindelige personbiler og stationcars samt de terrængående 4x4, derudover kan du selvfølgelig også leje sportsvogne og cabrioleter, der er det perfekte valg til det gode sommervejr. Har du brug for ekstraudstyr vedrørende billeje i Rodez, kan dette nemt tilføjes på kontoret, via telefonen eller her på hjemmesiden, og vi står selvfølgelig altid til rådighed, hvis du har spørgsmål undervejs.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice