Billeje
Poissy
Oversæt
Frankrig // Poissy
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Poissy: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Poissy, en charmerende pariserforstad, hvor du finder rolige og afslappende omgivelser, samtidig med at du har Frankrigs hovedstad helt tæt på. Med Sixt billeje i Poissy er vi som altid klar med et godt og alsidigt udvalg af moderne kvalitetsbiler til favorable priser, og vi har helt sikkert også noget, der falder i din smag. Ring eller skriv til os allerede i dag, eller læg vejen forbi vores kontor, når du ankommer. Her sørger vi for, at der er styr på transporten, så du straks kan gå i gang med at skabe dine franske minder.

 
 • Poissy
  60 Ter Boulevard Robespierre
  78300 Poissy

  Ma. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:30
  Lø.08:30 - 12:00
   15:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Poissy

  Sixt Billeje
  60 Ter Boulevard Robespierre
  78300 Poissy

  Ma. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:30
  Lø.08:30 - 12:00
   15:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Poissy

I Poissy finder du det bedste fra begge verdener. Den gamle fiskerby ved Seinens bred er i dag en forstad til Paris, men har stadig formået at bibeholde noget af sin rustikke karakter. Her er tempoet lidt lavere end i pulserende Paris, og der er rig mulighed for at få slappet af i den hyggelige gamle bykerne. Poissy har også noget at byde på for de arkitekturinteresserede. Her finder man nemlig Villa Savoye, der er tegnet af den schweiziske arkitekt Le Corbusier i 1928, og som ofte fremhæves som værende et af de bedste værker. Trænger du til at sætte tempoet lidt i vejret bagefter, er det bare at sætte sig bag rattet i din Sixtbil og sætte kursen mod byernes by, Paris, der ligger ca. 20 kilometer væk. Notre Dame, Louvre, Eiffeltårnet, det hele venter på dig! Det kræver blot et smut forbi Sixt Biludlejning i Poissy.

Med Sixt får du det hele med

Når du vælger Sixt billeje i Poissy, vælger du samtidig en ferieform, hvor du har maksimal fleksibilitet og frihed til selv at lægge dit program. Du behøver ikke at tænke på køreplaner eller billetter, og kan i stedet bare sætte dig ind i din moderne kvalitetsbil for at tage ud på eventyr i Poissy og Paris. På vores kontor i Poissy kan vi tilbyde både almindelige personbiler og stationcars, hvor der er plads til både familien og masser af bagage. Derudover har du også mulighed for at leje en bil til de hårdere terræner, såsom en 4x4, hvis du vil udforske skovområderne nord for Paris. Hvis du har brug for ekstraudstyr som GPS eller autostol, klarer vi selvfølgelig dette direkte på kontoret, og har du spørgsmål undervejs, kan du altid ringe til vores kontor. Det bliver ikke bedre end med Sixt!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Excellent 24/7 kundeservice