Billeje
Lorient
Oversæt
Frankrig // Lorient
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lorient: Sixt biludlejning online booking

Start bilrejsen ved Sixt Biludlejning i Lorient, hvis du skal udforske den herlige region Bretagne i Vestfrankrig. Det er en fremragende idé at leje en moderne bil til rejsen, da det giver dig mulighed for at tage rundt mellem seværdighederne på ferien eller mellem hotellet og forretningsmøderne, hvis du er afsted med jobbet. Smukke Lorient er beliggende i den nordlige del af Biscayabugten, og i området finder du både skøn natur og spændende historiske seværdigheder. Valget af billeje ved et af Sixt kontorerne i Lorient letter din tur og gør opholdet lidt ekstra komfortabelt. Slip for at skulle vente på offentlige transportmidler eller rejser med dyre taxaer, og lad Sixt blive dit helt naturlige valg under opholdet i det nordvestlige Frankrig.

 
 • Vannes Banegård TGV
  49 Boulevard de la Paix
  56000 Vannes

  Ma. - To.08:00 - 12:30
   14:00 - 18:30
  Fr.08:00 - 12:30
   14:00 - 19:45
  Lø.08:30 - 17:30
  Helligdag10:30 - 15:30
  Book ved denne station

 • Vannes Banegård TGV

  Sixt Billeje
  49 Boulevard de la Paix
  56000 Vannes

  Ma. - To.08:00 - 12:30
   14:00 - 18:30
  Fr.08:00 - 12:30
   14:00 - 19:45
  Lø.08:30 - 17:30
  Helligdag10:30 - 15:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Lorient

Lorient er en traditionel havneby i Frankrig og et historisk interessant sted. Byen kan endda prale af at have en ubådsbase fra Anden Verdenskrig, som du nemt kan udforske på turen rundt i udlejningsbilen. Ved Keroman Ubådsbase kan du lære mere om, hvordan en ubåd fungerer, og på Lorients Ubådsmuseum kan du lære om områdets historie under Anden Verdenskrig. Med et moderne køretøj fra Sixt Biludlejning i Lorient kan du også sætte kurs vestpå for at udforske nogle af de dejlige atlantiske strande lidt nærmere. Tag f.eks. gerne til den lange, smukke sandstrand Guidel Plage, som er et godt sted at prøve surfing, eller kør til den rolige og finkornede sandstrand Plage des Grands Sables, som er specielt egnet for børnefamilier. Du kan også tage på opdagelse i det smukke Bretagnelandskab og f.eks. vælge at besøge den hyggelige middelalderby Honnebont eller køre i det grønne landskab i Blavet.

Komfort og gode priser på din rejse

Vælg dit foretrukne Sixtkontor i Lorient og bestil drømmebilen i dag over telefonen eller online via hjemmesiden. Billeje i Lorient giver uanede muligheder, og du får mulighed for rigtig at slappe af på turen. Du kan trygt stole på os, da vi er erfarne ud i at tilbyde prisvenlige og moderne køretøjer til din tur. Vælg mellem alt fra smarte økonomibiler og rummelige 4x4-er til luksus sportsvogne eller praktiske stationcars. Du kan desuden returnere udlejningsbilen til kontoret, når det passer dig, eftersom vi har valgt at tilbyde dig en fleksibel 24 timers afleveringsservice. Det gør det f.eks. nemt at forlade Lorient tidlig morgen eller sen aften. Sixt Biludlejning i Lorient tilbyder forskelligartet tilbehør såsom GPS navigation og nyttige tjenester.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice