Billeje
Loire Valley
Oversæt
Frankrig // Loire Valley
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Loire Valley: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Loire Valley og grib muligheden for at kunne udforske den smukke region, der er nærmere kendt som Frankrigs have. Loiredalen løber langs floden Loire og fra Nantes i det vestlige Frankrig til omkring Moulins centralt i landet. Med en premium udlejningsbil fra Sixt kan du blandt andet opdage dalens fantastiske natur og frodige vinmarker, besøge imponerende slotte og følge i fodsporene af vikingerne, der sejlede op ad floden. Det er oplagt at vælge Sixts billeje i Loire Valley, hvis du vil slippe for at skulle rejse med bus og tog og virkelig vil have mulighed for at besøge afsides naturområder og flere spændende seværdigheder.

 
 • Chambray-les-Tours
  33 Rue Charles Coulomb
  37170 Chambray-les-Tours

  Ma.07:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Ti. - Lø.08:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Chambray-les-Tours

  Sixt Billeje
  33 Rue Charles Coulomb
  37170 Chambray-les-Tours

  Ma.07:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Ti. - Lø.08:00 - 13:00
   14:00 - 19:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Loire Valley

En lejet bil vil give dig den ultimative frihed, uanset om du bestiller en kompakt økonomibil, moderne stationcar eller rummelig 4x4. Sæt dig ind i bilen og oplev, at oplevelserne venter lige rundt om hjørnet. Udnyt eksempelvis udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Loire Valley til at opdage nogle af regionens mere end 100 slotte, heriblandt det populære d-Azay le Rideau , der ligger smukt på en lille ø, eller besøg en vingård, der bidrager til områdets mange frugtige vine. Søger du en køretur udover det sædvanlige, kan det anbefales at følge vejen fra Saumur til Chinon, der på ca. 40 minutter tager dig gennem noget af det kønneste af Loiredalen samt mellem to historiske og maleriske byer.

Gode priser på udlejningsbilen til turen gennem Loire Valley

Her på vores hjemmeside kan du skabe dig et hurtigt overblik over vores mange udlejningsbiler, priser og det respektive tilbehør. Vælg dit foretrukne kontor og lejeperioden. Herefter er det helt op til dig at vælge drømmebilen og ønsket ekstraudstyr, herunder GPS navigation, en autostol til barnet eller registrering af flere førere på lejekontrakten. Du bør blot være opmærksom på, at Sixt ikke udsteder garantier på specifikke bilmærker, men at du altid vil komme bag rattet i en model fra din foretrukne kategori. Sixts billeje i Loire Valley omfattes af yderst favorable priser, uden skjulte gebyrer. Vi er en virksomhed, der går højt op i transparens, ligesom vi altid har et særligt øje for detaljerne i din lejekontrakt samt kvalitetsstandarderne på de forskellige biler. Du skal være tryg under hele rejsen. Afhent bilnøgler og bil ved din valgte Sixt Biludlejning i Loire Valley, hvor hele teamet venter på dit besøg. Vi glæder os til at vise dig vores Frankrig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice