Billeje
Le Passage
Oversæt
Frankrig // Le Passage
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Le Passage: Sixt biludlejning online booking

Ved Sixt biludlejning i Le Passage venter moderne kvalitetsbiler i diverse designs og prisklasser til din rejse i det sydvestlige Frankrig. Hyggelige Le Passage er beliggende i regionen Nouvelle-Aquitaine tæt på mange fantastiske seværdigheder og oplevelser. Hvis du kan se de mange fordele ved en kør-selv-ferie i Frankrig, vil du med en premium Sixt-bil kunne udforske alt det, du orker og har lyst til i og omkring Le Passage. Nyd friheden til selv at bestemme din rejserute, og tag en pause, når du trænger til at fylde energidepoterne op. Vælg allerede i dag Sixt billeje i Le Passage, og glæd dig til en afslappet og spændende bilrejse i smukke Frankrig.

 
 • Agen-La Garenne Lufthavn
  Aéroport d'Agen-La Garenne
  47520 Le Passage

  Ma. - On.08:00 - 18:00
  To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Agen-La Garenne Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aéroport d'Agen-La Garenne
  47520 Le Passage

  Ma. - On.08:00 - 18:00
  To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Le Passage

Det er oplagt at leje en bil i Le Passage, da de offentlige transportmidler ikke kører så hyppigt i området. En Sixt-bil gør det for eksempel nemt at udforske det betagende naturreservat Naturelle de Frayere d´Alose, der er hjemsted for mange sjældne fugle og fisk, eller køre ind til byen Agen, der blandt andet er kendt for sin hjemmelavede chokolade og fantastiske vine. I Agen kan du desuden besøge den betagende romerskkatolske domkirke fra 1100-tallet eller tage på det fascinerende kunstmuseum, der huser mange imponerende malerier og kulturgenstande. Sixt billeje i Le Passage giver dig selvfølgelig også mulighed for at køre på spændende roadtrips. Sæt eksempelvis kurs mod nordvest til skønne Bordeaux, som du når inden for 1,5 time, for at kunne udforske byens gotiske domkirke eller de mange nærliggende vingårde, eller tag på opdagelse nede i charmerende Toulouse tæt på den spanske grænse, der blandt andet er kendt for sine mange lyserøde terrakottahuse.

Nyd friheden som en premium Sixt-bil giver dig på rejsen

Hvis du er på udkig efter en pålidelig og moderne udlejningsbil til ferien eller forretningsrejsen, behøver du ikke lede længere. Sixt er et af verdens førende biludlejningsfirmaer med kontorer over det meste af verden, og vi kan tilbyde rejsende prisvenlige og stilfulde køretøjer af høj kvalitet. En robust og rummelig SUV kan lige være det, du søger, hvis du frit vil kunne udforske regionens natur, mens en moderne og komfortabel stationcar giver plads til alle rejsende under opholdet. Ved Sixts biludlejninger i og omkring Le Passage nyder du også muligheden for at tilføje ekstraudstyr og tjenester til bestillingen. Med en autostol holder du barnet trygt på rejsen, dækning af flere førere giver jer mulighed for at skiftes til at køre, og med GPS-navigation slipper du for at skulle navigere efter gammeldags kort eller din smartphone. Lej en premium bil til en favorabel pris hos Sixt, og få meget mere ud af opholdet i det sydvestlige Frankrig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice