Billeje
Honfleur
Oversæt
Frankrig // Honfleur
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Honfleur: Sixt biludlejning online booking

Tag på opdagelse i det nordlige Frankrig, når du lejer en premium Sixt-bil ved en biludlejning i Honfleur. Den smukke kystby ligger ud til den Engelske Kanal i den dejlige region Normandiet. Her venter fantastiske seværdigheder og naturoplevelser, som du bedst når med egen bil. Lad ikke din ferie eller forretningsrejse begrænses af offentlige transportmidler, og afslut dagen, når du trænger til at hvile benene. Sixt billeje i Honfleur giver dig mulighed for at vælge din drømmebil ud fra et udbud af moderne og prisvenlige biler af høj kvalitet. Læn dig blot tilbage i sædet, og nyd turen rundt i vidunderlige Bretagne.

 
 • Honfleur
  9173 Cours Jean de Vienne
  14600 Honfleur

  Ma. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Honfleur

  Sixt Billeje
  9173 Cours Jean de Vienne
  14600 Honfleur

  Ma. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Honfleur

Smukke Honfleur er en drømmedestination for dem, der ønsker et ophold i en autentisk fransk by. Den fredelige havneby kan prale med nogle af de smukkeste udsigter, hvor floden Seine munder ud i den Engelske Kanal samt imponerende arkitektur, der tiltrækker mange rejsende hvert år. Gå gerne en tur i den smukke havn, Vieux-Bassin, og betragt de maleriske byhuse fra 1600- og 1700-tallet, som har været et mål for mange kunstnere gennem årene. Sixt billeje i Honfleur giver dig frie hænder til at tage på opdagelse i Normandiet. Udnyt for eksempel udlejningsbilen til at besøge Le Havre mod nord, der huser mange historiske seværdigheder og skønne strande, eller sæt kurs mod vest for at besøge mindesmærkes i Caen eller nogle af kirkegårdene for faldne soldater under Anden Verdenskrig langs kysten.

Let transporten på rejsen rundt i Nordfrankrig

Hvis du planlægger en rejse til dejlige Bretagne, er det ideelt at leje en premium Sixt-bil ved et kontor i Honfleur. Når du booker bilen hos Sixt, kan du vælge mellem et varieret sortiment af kvalitetsbiler, der strækker sig fra smarte og praktiske økonomibiler til rummelige og komfortable stationcars og SUVer. Så uanset om du planlægger en forretningsrejse alene eller en ferie med hele familien, har Sixt lige det, du står og mangler. Ved Sixts biludlejninger i Honfleur finder du desuden tilbehør og tjenester, som kan tilføjes til billeje for at lette transporten yderligere. Det kan være en god idé at bestille GPS-navigation, hvis du vil slippe for gammeldags kort eller ikke vil anvende al data i dit telefonabonnement, og det er oplagt at booke en komfortabel autostol, hvis du skal rejse med små børn. Vi kan også tilbyde ubegrænset kilometertal, hvis du frit vil kunne tage rundt i regionen uden at skulle holde styr på, hvor langt du har kørt, og hvis I er flere, som ønsker at køre Sixt-bilen, kan flere navne registreres på lejekontrakten. Med Sixt nyder du komfort, frihed og favorable priser på bilrejsen i dejlige Nordfrankrig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice