Billeje
Charleville-Mézières
Oversæt
Frankrig // Charleville-Mézières
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Charleville-Mézières: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til Sixt Biludlejning i Charleville Mézières! Vi har udlejningsbilen til dine eventyr i det nordøstlige Frankrig. Byen Charleville Mézières ligger i departementet Ardennes i den nordlige del af landet og tæt på grænsen til Belgien. Sixts billeje i Charleville Mézières kan reserveres ved at klikke dig frem til bestillingsdelen her på hjemmesiden, ligesom vi kan kontaktes via telefonen, hvor du altid kan få en personlig rådgivning. Der er stort set frit valg på alle hylder, når det kommer til udlejningsbiler og ekstraudstyr, og vi hjælper dig hellere end gerne med at tilpasse bestillingen.

 
 • Reims Banegård
  8 Rue André Pingat
  51100 Reims

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Reims Champagne-Ardenne TGV
  Gare TGV Champagne-Ardenne
  51430 Bezannes

  Ma.08:30 - 19:00
  Ti. - Fr.07:00 - 19:00
  Lø.07:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Reims Banegård

  Sixt Billeje
  8 Rue André Pingat
  51100 Reims

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Reims Champagne-Ardenne TGV

  Sixt Billeje
  Gare TGV Champagne-Ardenne
  51430 Bezannes

  Ma.08:30 - 19:00
  Ti. - Fr.07:00 - 19:00
  Lø.07:00 - 17:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Charleville Mézières

Den charmerende by Charleville Mézières byder på interessante attraktioner, som er værd at udforske med din moderne og komfortable Sixtbil. Gå ikke glip af byens åbne Place Ducale, der er omgivet af flotte stenbygninger, hyggelige butikker og caféer, samt det nærliggende historiske museum Musée d'Ardenne, som giver et godt indblik i regionens hektiske fortid. Kør også gerne via broen over den lille ø Île du Vieux Moulin og op til den dejlige park Mont Olympe for en hyggelig gåtur langs floden Maas eller et besøg i vandlandet Bernard Albin. Biludlejning i Charleville Mézières kan selvfølgelig også benyttes til at opdage den enorme nationalpark mod nord, ligesom du kan køre ned til storbyen Reims.

Skræddersy Sixts billeje helt efter dine behov

Vi har gjort det i 100 år, men det bliver aldrig rutinepræget arbejde for os. Vi har udlejet biler siden 1912, og ethvert udlejningstilfælde er ganske unikt, da vi ønsker at give dig en service, der føles yderst vedkommende og personlig. For mange kan det være lidt af en udfordring at skulle leje en bil i udlandet, og du bør derfor vælge en pålidelig leverandør med masser af ekspertise i bagagen. Vi klarer alle de praktiske detaljer om din biludlejning i Charleville Mézières, hvorefter du kan udforske det nordlige Frankrig, som det nu passer dig. Du vælger selv din bilkategori, og valget kan falde på alt fra komfortable og moderne stationcars til økonomibiler eller de firehjulstrukne modeller. Eftersom vi samarbejder tæt med verdenskendte bilproducenter såsom BMW, kan du roligt stole på kvaliteten. Billeje i Charleville Mézières kan altid opgraderes med nyttige tjenester, såsom et ubegrænset kilometertal eller ekstra dækninger af chaufførerne samt praktisk tilbehør. Hvis du skulle have spørgsmål om Sixts mange produkter eller lignende i forbindelse med billejen, er du altid velkommen til at kontakte afdelingen i Charleville Mézières direkte.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice