Billeje
Canet-en-Roussillon
Oversæt
Frankrig // Canet-en-Roussillon // Canet-en-Roussillon
Ændre personlige oplysninger

Billeje Canet-en-Roussillon: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: 33 avenue de la Mediterranée
  66140 Canet-en-Roussillon FR +33-4-68569595
 
Kontortype: By
GDS - kode: PGFN03
Åbningstider
Ma. - Fr.09:15 - 11:45
 14:30 - 17:30
 
 

Velkommen til Sixt Canet-en-Roussillon

Ved Sixt biludlejning Canet-en-Roussillon venter premium udlejningsbiler og tilbehør til din skønne rejse i det sydvestlige Frankrig. Du finder charmerende Canet-en-Roussillon ved landets vidunderlige sydkyst og knapt 10 kilometer fra billedskønne Perpignan. Kontoret er centralt beliggende i den lille by og få meter fra havet. Her venter prisvenlige kvalitetsbiler til opholdet, som du alle kan leje til en fordelagtig pris. Udnyt for eksempel Sixt billeje ved afdelingen Canet-en-Roussillon til at opdage de mange skønne strande i området, besøg det vidunderlige naturreservat Sigean, eller kør mod sydvest til de betagende Pyrenæer. Mulighederne er mange, når du vælger Sixt som din professionelle biludlejer under opholdet.

Tilpas sixt billeje helt efter dig og dit rejseselskab

Med Sixt billeje ved afdelingen Canet-en-Roussillon nyder du udlejningsbiler af høj kvalitet, personlig service og stor fleksibilitet på rejsen. Sixt-teamet står klar til at lytte til dine personlige ønsker for bedst at kunne skræddersy billeje til dine behov og forsyne dig med det helt rigtige køretøj til ferien eller forretningsrejsen. Ved Sixt-kontoret Canet-en-Roussillon finder du udlejningsbiler for enhver rejsende og pengepung. Lej for eksempel en moderne økonomibil, hvis du tænker på budgettet, en rummelig stationcar, hvis du har brug for plads til bagage og alle rejsende, eller en stilfuld sportsvogn, hvis du ønsker en bilrejse med lidt ekstra luksus. Du finder biler fra verdensberømte bilproducenter såsom Mercedes-Benz, Peugeot og Audi ved Sixt Biludlejning Canet-en-Roussillon og her venter også diverse tjenester og ekstraudstyr, som enkelt kan tilføjes til bestillingen. Ved at tilføje flere navne på lejekontrakten, kan I skiftes til at køre Sixt-bilen, mens GPS-navigation gør, at du slipper for at bekymre dig om at køre forkert. Foretag billeje hos Sixt i dag, og begynd planlægningen af dit ophold i dejlige Sydfrankrig.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Fr.09:15 - 11:45
 14:30 - 17:30

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Canet-en-Roussillon PGFN03 33 avenue de la Mediterranée 66140 Canet-en-Roussillon 42.696867, 3.030081 +33-4-68569595

Sixt kontorer Canet-en-Roussillon PGFN03

33 avenue de la Mediterranée
66140 Canet-en-Roussillon
 
Tlf. +33-4-68569595

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • Sportsvogne & convertibles
 • 4x4

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice