Billeje
Bourges
Oversæt
Frankrig // Bourges
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bourges: Sixt biludlejning online booking

Billeje i Bourges kan bringe dig smidigt rundt i den historiske by, ligesom du kan køre mod vest til den frodige Loiredal eller tage på eventyr mod nord i den magiske metropol Paris. Vi byder dig hermed hjertelig velkommen til Sixt Biludlejning i Bourges, hvor du kan leje bilen til turene gennem Frankrig. Den lille by Bourges ligger i det centrale Frankrig og er et fremragende udgangspunkt for spændende udflugter rundt om i landet. Ring til vores lokale kontor, klik dig ind på vores smartphoneapp eller book her via hjemmesiden, så du gennemfører bestillingen allerede i dag. Uanset hvilken bilkategori du vælger hos Sixt, får du glæde af ganske attraktive priser og en dybt personlig kundeservice.

 
 • Orleans Banegård SNCF
  Avenue de Paris
  45000 Orleans

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 14:00
  Book ved denne station

 • Orleans Banegård SNCF

  Sixt Billeje
  Avenue de Paris
  45000 Orleans

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 14:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Bourges

Provinsbyen Bourges ligger centralt i landet og omtrent 240 km syd for hovedstaden Paris. Opdag den maleriske og historiske region med en premium Sixtbil og oplev de mange attraktioner, Bourges kan tilbyde dig. Vores udlejningsbiler kan eksempelvis føre dig til byens enestående, romerskkatolske domkirke, der er lidt af et gotisk mesterværk og er med på UNESCO:s Verdensarvsliste, eller til det flotte palads Jacques Coeur, hvor du kan få en guidet tur eller nyde en klassisk koncert. Opdag også gerne regionens vidunderlige natur med bilen fra Sixt Biludlejning i Bourges og kør eksempelvis til floden Yevre, hvor du kan dyrke masser af vandsport. Det er kort sagt en fremragende idé at leje en bil, hvis du vil på en opdagelsesrejse i Bourges og omegn.

Premiumbiler i diverse størrelser hos Sixt

Hos Sixt Biludlejning i Bourges kan vi tilbyde dig et bredt sortiment af premiumbiler fra kendte producenter, herunder BMW, Audi og Porsche, og du får altid gavn af konkurrencedygtige priser, når du vælger Sixt som din biludlejer. Book for eksempel en rummelig stationcar, hvis I er en større gruppe, eller bestil en pålidelig firehjulstrukken model til natureventyrene. Du kan såmænd også leje en moderne økonomibil til ferien eller en cabriolet til forretningsrejsen, hvis du elsker frisk luft og vind i håret. Uanset hvilken bilkategori du bestemmer dig for, vil kvaliteten være i top, og du vil komme bag rattet i et moderne og pålideligt køretøj under opholdet i det centrale Frankrig. Hos Sixt stræber vi efter at gøre processen for billeje i Bourges så hurtig og enkel som overhovedet muligt. Vores team er en del af en verdensomspændende og velsmurt organisation med rødder over hele verden, så bestil trygt for os.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice