Billeje
Sharjah Lufthavn
Oversæt
Forenede Arabiske Emirater // Sharjah // Sharjah Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Sharjah Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Arrivals Hall - Counter No 24
  . Sharjah AE +971-8007498
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: SHJ
Åbningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
 
 

Lej en bil i Sharjah Lufthavn, hvis du søger kombinationen af strande, marina, autentiske basarer og fantastiske seværdigheder, måske med en lille smuttur til Dubai. Hos Sixt Biludlejning i Sharjah Lufthavn (SHJ) finder du udlejningsbilen, der giver dig frihed til at tage på opdagelse sammen med venner, familie og forretningspartnere. Udvalget omfatter økonomibiler, stationcars og 4x4, der alle er toptunet til netop dit kørebehov. Du kan bestille din udlejningsbil med ekstraudstyr såsom GPS navigation og autostole, ligesom vi også kan tilbyde dig 24 timers afhentning og 24 timers returnering. Søger du en pålidelig biludlejningsservice, så vælg Sixt Biludlejning i Sharjah Lufthavn.

Sharjah, nabo til Dubai

Sharjah Lufthavn ligger i Sharjah, der er en del af De Forenede Arabiske Emirater på Den Arabiske Halvø. Nogle af de mest kendte emirater er Dubai og Abu Dhabi, og Sharjah er naboemirat til Dubai. Med billeje i Sharjah Lufthavn får du derfor mulighed for både at nyde Sharjah og Dubai, hvis du ønsker dette. Der er ellers rigeligt med seværdigheder i Sharjah såsom byens marina, strandene samt fortet Al Hisn, der nu fungerer som museum. Du kan også afpudse dit handelstalent i basaren Blue Souq eller tage en kortere køretur ud til områdets Wildlife Center. Et andet must see er forlystelsesområdet Al Qasba. Planlæg derfor allerede nu ruten gennem Sharjah eller smid alle planer overbord og begiv dig ud på eventyr. Måske ender du til et kamelridt i ørkenen eller på sejltur gennem Sharjah. Ingen kender fremtiden!

Sixt, vi har været der siden 1912

Billeje i Sharjah Lufthavn er blot et af Sixt mange tilbud. Vi har været på biludlejningsmarkedet siden 1912 og har tyske rødder. Siden da har vi etableret stationer over hele verden, og vi kan således tilbyde dig en kundeserviceorienteret og professionel service, når du lejer vores biler.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Sharjah Lufthavn SHJ Arrivals Hall - Counter No 24 . Sharjah 25.328611, 55.517222 +971-8007498

Sixt kontorer Sharjah Lufthavn SHJ

Arrivals Hall - Counter No 24
. Sharjah
 
Tlf. +971-8007498

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • Sportsvogne & convertibles
 • 4x4

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice