Billeje
Sharjah
Oversæt
Forenede Arabiske Emirater // Sharjah
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Sharjah: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil gennem Sixt Biludlejning i Sharjah og oplev De Arabiske Emirater for fuld udblæsning. Her kan du komme på rundvisning blandt de mange interessante museer, inden du afprøver handelstalentet i de lokale basarer eller sætter kursen mod marinen, vandet og stranden i Sharjah. Med Sixt billeje i Sharjah har du endvidere nem adgang til emirater som Dubai og Abu Dhabi, så sæt kursen mod Den Arabiske Halvø. Sixt udlejningsbiler omfatter bl.a. økonomibiler, stationcars og 4x4, og de kan lejes i dag på nettet og via telefonen!

 
 • Sharjah Lufthavn

  Sixt Billeje
  Arrivals Hall - Counter No 24
  . Sharjah

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Sharjah

Sharjah er et af de syv emirater i De Forenede Arabiske Emirater, og emiratet er naboemirat til verdensberømte Dubai. Faktisk er der blot en halv times kørsel mellem Sharjah og Dubai, så med billeje i Sharjah har du alle muligheder for at teste de mange tilbud i begge emirater, der veksler mellem det dybt autentiske til det helt eksklusive islæt. Med en base i Sharjah kan du bl.a. berige horisonten med besøg på det sandfarvede fort Al Hisn, ligesom det er fristende med besøg på Naturhistorisk Museum og Arkæologisk Museum, så man kan tage på rejse i emiraternes forhistorie. En af de absolutte hovedattraktioner er basaren Blue Souq, hvor du gennem det lange tunnelsystem finder over 600 butikker med alt fra guld til røgelse. Du kan også tage turen til Khalid lagunen og de fantastiske springvand, hvis du ikke lige kaster dig over strandlivet eller forlystelserne i området Al Qusba med pariserhjulet Eyes of the Emirates. Sæt i øvrigt også kryds ved det charmerende Wildlife Center, hvor du kan få et indblik i det rige dyreliv.

En smuttur til Dubai

Med biludlejning i Sharjah bør du også have et Dubaibesøg som en førsteprioritet. Her kan du bl.a. nyde panoramaudsigten fra Burj Khalifa, der rager 828 meter op i luften. Du kan kort sagt ikke misse bygningen! Desuden kan du køre ud mod ørkenområdet eller tage forbi Dubai Mall og Dubai Ski. Desuden kan det også anbefales at opleve Dubais marinaliv og strandene, der er i deres egen superliga. Du kan også dykke ned i det autentiske Dubai i de ældre byområder eller på Dubai Museum. Billeje i Sharjah er et meget prisvenligt alternativ, og med Sixt biler får du kvalitet for alle pengene. Vi udstyrer også gerne din udlejningsbil med ekstraudstyr, hvis du skal på langfart. En idé kunne være en GPS eller autostole. Reservér allerede i dag!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice