Billeje
Mussafah
Oversæt
Forenede Arabiske Emirater // Mussafah
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Mussafah: Sixt biludlejning online booking

Mussafah er den perfekte base for en sjov og interessant bilferie i Abu Dhabi, ligesom du har få timers kørsel til andre emirater som Dubai og Sharjah. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Mussafah og vælg mellem kategorier som økonomibiler, stationcars og 4x4. Et prisvenligt alternativ, der giver dig fuld valuta for pengene hos et af verdens største biludlejningsselskaber. Book din bilkategori i dag, online eller telefonisk.

 
 • Abu Dhabi Lufthavn
  Airport Road, Skypark Plaza
  . Abu Dhabi

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00
  Helligdag08:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Abu Dhabi Lufthavn

  Sixt Billeje
  Airport Road, Skypark Plaza
  . Abu Dhabi

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00
  Helligdag08:00 - 19:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Mussafah

Mussafah på Den Arabiske Halvø er en charmerende forstad til Abu Dhabi City, hvor du finder et væld af restauranter og større butikscentre. Byen ligger i et industricentrum, men med billeje i Mussafah har du korte køreture ind til centrum. Abu Dhabier stedet, hvor du kan vække din legesyge. Forlystelsesudvalget er gigantisk og byder dig bl.a. velkommen indenfor i Ferrari World Abu Dhabi, Wadi Adventure og Marina Eye. Området er i øvrigt også spækket med et hav af dyreparker, og med en udlejningsbil til rådighed kan du bl.a. også tage turen til Al Ain Zoo eller Arabian Wildlife Park. Abu Dhabi og De Forenede Arabiske Emirater i al almindelighed er et studie i prægtige mesterværker. Eksempler er Etihad Tower 300 med observationsplatform for tårnets gæster samt Sheikh Zahed Grand Mosque med sine 1000 søjler. Du kan derfor roligt glæde dig til turen rundt i Abu Dhabi, når du vælger billeje i Mussafah!

Med Sixt rundt på Den Arabiske Halvø

Har du mod på at se mere af De Forenede Arabiske Emirater, kan du med biludlejning i Mussafah nå både Dubai og Sharjah på omkring 2 timer. I Dubai venter seværdigheder som Burj Khalifa, Dubai Ski, Dubai Mall, Dubai Museum samt strandlivet og det nært liggende ørkenområde, mens du i Sharjah kan gå på opdagelse i basaren Blue Souq og fortet Al Hisn, ligesom dette emirat er centrum for en lang række spændende museer. Med Sixt billeje i Mussafah kommer du nemt rundt til de ønskede destinationer, ligesom du får adgang til et klasseudvalg af udlejningsbiler. Surfer du forbi vores hjemmeside eller kontakter vores kundeserviceteam, kan du reservere inden for de ønskede kategorier, dog ej modeller. Lej f.eks. en stationcar allerede i lufthavnen og tag direkte ud mod ørkenen eller de mere åbne vidder uden for byen. Eller find økonomibilen, der kan føre dig fra marina til det arkæologiske museum. Sixt er et af verdens største biludlejningsselskaber på verdensplan, og du kan derfor føle dig i trygge hænder!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice