Billeje
Savonlinna
Oversæt
Finland // Savonlinna
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Savonlinna: Sixt biludlejning online booking

Søger du inspiration til nye rejseformer? Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Savonlinna, Finland! Her får du den perfekte kobling mellem idylliske naturseværdigheder, storslåede historiske attraktioner samt friluftsaktiviteter, der får pulsen til at stige i takt med begejstringen for denne enestående by i det sydøstlige Finland. Med billeje i Savonlinna kan du få en bid af det hele, og hvem siger, at du blot skal holde dig inden for bykernen? Sixt Biludlejning har de ideelle udlejningsbiler, når dine rejseplaner sigter mod vores pragtfulde naboland i nord!

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Savonlinna

Vores billeje i Savonlinna sigter mod alle, der har interesse i at nå hurtigt og nemt frem til de ønskede destinationer. Måske er du forretningsrejsende og skal nå mange møder på én dag? Eller måske har du taget hele familien med til Savonlinna? Uanset rejsens formål er bilen en praktisk foranstaltning, præcis som du kender det fra hverdagen. Skal du ud at se på seværdigheder, kan vi anbefale dig en tur til borgkomplekset Olavlinna, der har stolte danske rødder. Det var nemlig den danske ridder Erik Axelsson Tott, der lod borgen med de middelalderlige træk bygge i 1475 som et værn mod russerne. Borgen er stadig et imponerende skue. Biludlejning i Savonlinna giver dig også chancen for at udforske et af Finlands smukkeste områder. Kør langs de mange søer og oplev seværdigheder som nationalparken Kolovesi, hvor du både kan vandre og sejle i kajak. Eller hvad med en tur til verdens største trækirke i Kerimäki eller en guidet tur i Parikkalas store skulpturpark? Det store plus er, at du nemt kan kombinere billeje i Savonlinna med en flyvetur, da byen har egen lufthavn. Lej din bil centralt på et af vores Sixt kontorer og kom hurtigt afsted! Husk blot at forhåndsreservere din udlejningsbil over nettet eller telefonen.

Altid god vejledning med Sixt

Hos Sixt får du altid en god service, når du f.eks. vælger at gøre brug af vores tilbud om biludlejning i Savonlinna. Husk, at vi har over 4000 internationale stationer, hvorfor det bliver ekstra nemt at tage bilen rundt i bl.a. Norden. Vi præsenterer dig altid for et veludvalgt sortiment bestående af prima udlejningsbiler, der holder kadencen, når de trækker i arbejdstøjet ude på de forskellige veje. Hovedparten af vores biler har således kørt under 25.000 km, når du lejer dem. Vi er endvidere super stolte af, at vi i dag figurerer som et af verdens største biludlejningsselskaber.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice