Billeje
Raisio
Oversæt
Finland // Raisio
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Raisio: Sixt biludlejning online booking

Du finder Sixt Biludlejning i Raisio på Finlands sydvestkyst, og her kan du allerede i dag leje din foretrukne udlejningsbil til rejsen. Raisio ligger blot en kort køretur fra Åbo, og i området venter der mange spændende historiske såvel som kulturelle oplevelser. Du har heller ikke langt til Finlands smukke kyststrækning og kan ligeledes tage en tur til den livlige og smukke storby Helsinki, hvis du får lyst til en lidt større rundrejse. Hos Sixt gør vi vores bedste for at lette din rejse via komfortable udlejningsbiler, der ikke tømmer tegnebogen. Kort og godt får du topmoderne og pålidelige køretøjer til konkurrencedygtige priser. Spørg gerne vores personale til råds om Sixt bilerne og ekstraudstyret eller om seværdigheder i dette dejlige område.

 
 • Raisio/Veho Turku
  Vesilaitoksentie 1
  21200 Raisio

  Ma. - Fr.07:00 - 17:30
  Lø.10:00 - 15:00
  Book ved denne station

 • Raisio/Veho Turku

  Sixt Billeje
  Vesilaitoksentie 1
  21200 Raisio

  Ma. - Fr.07:00 - 17:30
  Lø.10:00 - 15:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Raisio

Den lille hyggelige by Raisio er et perfekt udgangspunkt, hvis du eksempelvis går efter at udforske Åbo samt Sydvestfinlands smukke kyst. I selve Raisio finder du seværdigheder såsom Harkko Museum og Krookila Historiske Museum. Raisios lystbådehavn er også et vidunderligt sted, hvor du kan lade tiden passere, ligesom havnen er indgangen til det storslåede øhav, hvoraf meget kan udforskes i bil. Anvend også gerne din biludlejning i Raisio til at opleve det uspolerede landskab, herunder Raisio flod konservations område, som er let at nå med bil. Raisio er desuden bekvemt placeret tæt på de større veje E8 og E63. Tag den korte køretur langs E8 til Åbo, hvor du kan besøge en lang række kulturelle og historiske attraktioner. Med billeje i Raisio kan du bl.a. besøge det smukke Åbo Slot, som er et af områdets mest fremtrædende vartegn. Kun din fantasi sætter grænser, når du kører rundt i Raisio og ikke mindst i en Sixt bil.

Vælg Sixt, hvis prisen er vigtig for dig

Billeje med Sixt i Raisio er yderst prisvenlig og giver en behagelig mulighed for at udforske den lille by og skønne omegn i det tempo, der ligger bedst til din natur. Hvis du ankommer til Raisio via den nærliggende Åbo Lufthavn, kan du afhente udlejningsbilen her og nyde den blot 10 km køretur ind til Raisio. Filialen Sixt Biludlejning i Raisio giver dig altid mulighed for at vælge udlejningsbilen udfra en række kvalitetskøretøjer, herunder stationcars, luksus sportsvogne, 4x4, økonomibiler og varevogne. Når du lejer en bil med Sixt, kan du desuden vælge at nyde komforten via praktisk GPS navigation, ubegrænset kilometertal, supplerende kaskobeskyttelse, tilføjelse af yderligere en chauffør på lejekontrakten og meget andet godt.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice