Billeje
Levi
Oversæt
Finland // Levi
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Levi: Sixt biludlejning online booking

Kom på rundtur i Nordfinland i en lejet bil fra Sixt Biludlejning i Levi. Det nordligste Finland byder på storslået natur, hvorfor du bør sætte ekstra tid af til udendørs aktiviteter. Levi ligger i Lapland, ikke langt fra grænsen til Sverige. Levi er ideelt for dig, der er vild med friluftsliv og elsker at stå på ski. Med en kvalitetsbil fra Sixt bliver det lettere at nå frem til alle seværdighederne, selvom de måske ligger med en større afstand, og i Sixts rummelige udlejningsbiler får du desuden plads til alt udstyret. Bestil din moderne og prisvenlige bil i dag, og så står den og venter på dig, når du møder op på kontoret i Levi.

 
 • Levi/Design Hotel Levi
  Levintie 1590
  99130 Levi

  Ma. - Sø.08:00 - 21:00
  Helligdag08:00 - 21:00
  Book ved denne station

 • Levi/Design Hotel Levi

  Sixt Billeje
  Levintie 1590
  99130 Levi

  Ma. - Sø.08:00 - 21:00
  Helligdag08:00 - 21:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Levi

Med biludlejning i Levi kan du nemt tage videre mod ekstraordinære pladser og seværdigheder i og omkring byen. Styr f.eks. gerne bilen mod de nærliggende gallerier Levi Ice Gallery og Snow Village Lainio, hvor du kan opleve de mange unikke vinterskulpturer og anden fascinerende kunst. Om aftenen kan du bruge Sixt bilen til at tage på en udflugt til én af de nærliggende restauranter og forundre dig over det imponerende Nordlys, som danser på nattehimlen. Med billeje i Levi er det oplagt at besøge nogle af områdets mange fantastiske skiløjper, og hvis du har brug for at blive varmet igennem efter en dag med sjov i sneen, kan du begive dig til den finske sauna i Immelkartano, som kun ligger ca. 5 minutters kørsel syd for Levi. Om sommeren kan naturentusiaster køre en tur til Levi Husky Park for at besøge slædehundene, mens golfinteresserede kan nyde midnatssolen på Levi golfbane. Vi stræber efter at gøre din lejeoplevelse nem og tryg, så du i stedet kan læne dig tilbage og glædes over den betagende vildmark. Sixt teamet i Levi glæder sig til at møde dig.

Kvalitetsbiler med fleksibilitet og service

Uanset om du er på udkig efter en 4x4, stationcar, økonomibil, sportsvogn eller en rummelig minibus eller varevogn, har Sixt Biludlejning i Levi køretøjet, der passer til dine specifikke behov og ønsker. Hertil kommer, at du kan bestille det ekstraudstyr og tjenester, som du har brug for. Få f.eks. yderligere en chauffør dækket på lejekontrakten, tegn fuld kaskobeskyttelse, tilføj praktisk GPS eller forrudebeskyttelse i forbindelse med din billeje i Levi. Du kan også opnå ubegrænset kilometertal og frit valg af afleveringstidspunkt takket være kontorets døgnet rundt returneringsservice.Du lejer din bil online eller telefonisk.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice