Billeje i Lahti Banegård

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Lahti Banegård filial

Adresse

Mannerheiminkatu 15, 15110 Lahti, Finland
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 16:00

Vores services ved Lahti Banegård

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Biludlejning Lahti byder dig velkommen til denne Finlandsdestination nord for Helsinki. Det finske ord lahti betyder bugt, og når man ankommer og får kigget lidt på byen, forstår man hurtigt hvorfor. Lahti ligger tæt på bredden af den store sø Vesijärvi, der bl.a. indbyder til sejlture ud til den lille ø Enonsaari. Øen er et yndet udflugtsmål for både lokale og turister, og her kan man nemt bruge en dag i gode venners selskab, mens man nyder sin medbragte mad og det fantastiske blik ud over søen. Interesserer du dig for klassisk musik, bør du helt sikkert unde dig selv en aften i selskab med Sinfonia Lahti, byens berømte symfoniorkester, der især fokuserer på Finlands nationalkomponist Jean Sibelius. Med Sixt billeje i Lahti har du mulighed for at komme nemt rundt, både i byen og i det omkringliggende landskab.
Lej en bil og vælg mellem et alsidigt Sixtudvalg

Lej en bil og vælg mellem et alsidigt Sixtudvalg

Sixt Biludlejning er kendt verden over for det gode udvalg af kvalitetsbiler, den imødekommende service og omsorgen for kundernes behov. Hos Sixt Biludlejning Lahti har du således mulighed for at vælge mellem både almindelige personbiler, stationcars med plads til hele familien samt terrængående 4x4%u2019er. Skal der være fart over feltet, og indbyder vejret til det, så lad din billeje i Lahti tage udgangspunkt i en sportsvogn eller cabriolet. Hos Sixt forstår vi også vigtigheden af at være fleksible i forhold til vores kunders rejsetidspunkter, så Sixt Biludlejning Lahti tilbyder både afhentning og returnering af udlejningsbilen uden for kontorets normale åbningstider.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Lahti Banegård
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Lahti Banegård.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Lahti Banegård?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Lahti Banegård?
Book nemt et langtidslejemål hos Lahti Banegård ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Lahti Banegård

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Lahti Banegård?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Lahti Banegård

    Vis mere