Billeje i Kajaani

 

Vores services ved Kajaani

Sixt Biludlejning i Kajaani

Sixt Biludlejning i Kajaani

Start bilrejsen ved din foretrukne Sixt Biludlejning i Kajaani, og opdag det nordøstlige Finland i et tempo, der passer dig og dit rejseselskab. Naturskønne Kajaani ligger ved bredden af Oulujärvi-søen - en fremragende destination for dig, der søger fantastiske naturoplevelser under opholdet. Sixts medarbejderteam forsyner dig med det helt rette køretøj, uanset om du har brug for plads eller prioriterer lidt ekstra luksus på bilrejsen. Se det brede udvalg af kvalitetsbiler på hjemmesiden, inden du vælger billeje hos Sixt i Kajaani online, via smartphoneappen eller telefonisk ved medarbejderteamet. Vi hjælper dig gerne med at tilpasse bestillingen efter dine behov og med tips til oplevelser og i denne del af fascinerende Finland.Nyd et afslappet og komfortabelt ophold i det nordøstlige Finland med en premium Sixtbil. En egen bil er nødvendig, hvis du vil opleve landskabet Kajanaland, da de offentlige transportmidler er meget begrænsede i området. Start eksempelvis med at besøge det interessante krigsmuseum Ase & Varus, der huser våben og udrustninger fra det finske militær og specielt fra 2. verdenskrig, eller tag turen til ruinerne af borgen Kajaani fra 1600-tallet, som ligger på den lille ø Ämmäkoski i byens flod. Byen er desuden omgivet af fantastisk natur, og fra din Sixt Biludlejning i Kajaani er køreturen ikke lang til den vidunderlige, UNESCO-listede nationalpark Rokua mod nordvest, der er ideel til vandreture, bær- og svampeplukning samt svømning i søerne.
Nyd komfort og tryghed på bilrejsen i smukke Finland

Nyd komfort og tryghed på bilrejsen i smukke Finland

Når du vælger Sixt som din biludlejer på rejsen, er du i trygge hænder, og vi forsyner dig altid med et premium-køretøj af høj kvalitet for komfort og sikkerhed under opholdet. Vores moderne udlejningsbiler er i gennemsnit ikke mere end tre måneder gamle, og de gennemgår regelmæssigt syn for at sikre, at de lever op til Sixts høje krav. I forbindelse med Sixt-billeje i Kajaani kan vi tilbyde dig førsteklasses biler for enhver smag. Lej for eksempel en smart økonomibil, en robust 4x4:er til eventyr i naturen, eller nyd en rummelig stationcar eller minibus med plads til hele familien eller den større gruppe. Det er desuden enkelt at opgradere bestillingen ved Sixt Biludlejning i Kajaani. Sixt tilbyder også nyttigt tilbehør og tjenester. I kan eksempelvis deles om at køre Sixtbilen, hvis I får flere navne registreret på lejekontrakten, og du slipper for at fare vild i den finske vildmark, hvis du bestiller praktisk GPS. Sixtteamet glæder sig til at byde dig velkommen i Kajaani og få dig bag rattet i din foretrukne Sixtbil.
Show more

Godt at vide når du lejer i Kajaani

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kajaani.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Kajaani?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Kajaani. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Kajaani?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Kajaani

Kan jeg booke et langtidslejemål i Kajaani?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Kajaani?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Kajaani

Vis mere