Billeje
Kajaani
Oversæt
Finland // Kajaani
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kajaani: Sixt biludlejning online booking

Start bilrejsen ved din foretrukne Sixt Biludlejning i Kajaani, og opdag det nordøstlige Finland i et tempo, der passer dig og dit rejseselskab. Naturskønne Kajaani ligger ved bredden af Oulujärvi-søen - en fremragende destination for dig, der søger fantastiske naturoplevelser under opholdet. Sixts medarbejderteam forsyner dig med det helt rette køretøj, uanset om du har brug for plads eller prioriterer lidt ekstra luksus på bilrejsen. Se det brede udvalg af kvalitetsbiler på hjemmesiden, inden du vælger billeje hos Sixt i Kajaani online, via smartphoneappen eller telefonisk ved medarbejderteamet. Vi hjælper dig gerne med at tilpasse bestillingen efter dine behov og med tips til oplevelser og i denne del af fascinerende Finland.

 
 • Kajaani Banegård

  Sixt Billeje
  Kajaani Rautatieasema
  87100 Kajaani

  Ma. - Fr.09:00 - 20:45

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Kajaani

Nyd et afslappet og komfortabelt ophold i det nordøstlige Finland med en premium Sixtbil. En egen bil er nødvendig, hvis du vil opleve landskabet Kajanaland, da de offentlige transportmidler er meget begrænsede i området. Start eksempelvis med at besøge det interessante krigsmuseum Ase & Varus, der huser våben og udrustninger fra det finske militær og specielt fra 2. verdenskrig, eller tag turen til ruinerne af borgen Kajaani fra 1600-tallet, som ligger på den lille ø Ämmäkoski i byens flod. Byen er desuden omgivet af fantastisk natur, og fra din Sixt Biludlejning i Kajaani er køreturen ikke lang til den vidunderlige, UNESCO-listede nationalpark Rokua mod nordvest, der er ideel til vandreture, bær- og svampeplukning samt svømning i søerne.

Nyd komfort og tryghed på bilrejsen i smukke Finland

Når du vælger Sixt som din biludlejer på rejsen, er du i trygge hænder, og vi forsyner dig altid med et premium-køretøj af høj kvalitet for komfort og sikkerhed under opholdet. Vores moderne udlejningsbiler er i gennemsnit ikke mere end tre måneder gamle, og de gennemgår regelmæssigt syn for at sikre, at de lever op til Sixts høje krav. I forbindelse med Sixt-billeje i Kajaani kan vi tilbyde dig førsteklasses biler for enhver smag. Lej for eksempel en smart økonomibil, en robust 4x4:er til eventyr i naturen, eller nyd en rummelig stationcar eller minibus med plads til hele familien eller den større gruppe. Det er desuden enkelt at opgradere bestillingen ved Sixt Biludlejning i Kajaani. Sixt tilbyder også nyttigt tilbehør og tjenester. I kan eksempelvis deles om at køre Sixtbilen, hvis I får flere navne registreret på lejekontrakten, og du slipper for at fare vild i den finske vildmark, hvis du bestiller praktisk GPS. Sixtteamet glæder sig til at byde dig velkommen i Kajaani og få dig bag rattet i din foretrukne Sixtbil.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice