Billeje
Jyväskylä
Oversæt
Finland // Jyväskylä
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Jyväskylä: Sixt biludlejning online booking

Finland er et ideelt valg til en bilferie, og er du vild med design, må du bare besøge Jyväskylä i den centrale del af landet, blot 2 timer fra Tampere. Byen er nemlig spækket med Alvor Alto designlækkerier og har sit eget Alto museum, ligesom beliggenheden ved et utal af skove, højdedrag og søer er mildest talt betagende og er attraktiv for dig, der elsker friluftsaktiviteter. Lej en bil med Sixt Biludlejning i Jyväskylä og kom direkte fra museer til søer uden unødige forsinkelser!

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Jyväskylä

Jyväskylä er en moderne storby og kan bryste sig af at have det største antal bygninger, der er designet af geniet Alvor Alto, og måske foretrækker du blot at køre rundt og se, om du kan spotte de forskellige bygningsværker. Du kan imidlertid også få udleveret en guide, så du kan følge din egen Alto-rute, der bl.a. fører dig direkte mod museet, der er en hyldest til arkitekten. Egnen omkring Jyväskylä huser imidlertid også flere perler, såsom trækirken Petäjävesi, der er verdensarv ifølge UNESCO. Med billeje i Jyväskylä er det også oplagt at tage ud i landskabet og gøre brug af de mange vandreruter, der findes i alle skalaer. Ved vandet, ude i skovene og langs søerne. Disse naturområder er også ideelle til skiløb, isfiskeri samt diverse former for vandsport, så du kommer aldrig til at kede dig, når du kører rundt i Jyväskylä og omegn. Er børnene med i bilen, kan det dog være fristende at tage en dagsudflugt til Tampere, der er en kendt storby, og som har dedikeret en stor del af seværdighederne til de kære Mumitrolde, skabt af Tove Jansson. Billeje i Jyväskylä gennem Sixt kan bestilles i dag, så den ønskede lejebil står klar ved ankomsten.

Velkommen til Sixt og Finland

Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores univers, hvor du kan få din udlejningsbil til billige penge, men uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Er det lige dig at køre rundt i en smart sportsvogn, en rummelig stationcar eller måske en praktisk varevogn, mens du klarer de forskellige gøremål på den fremmede destination eller nyder de mange seværdigheder? Her hos har vi vedholdt, at alt fra bil til ekstraudstyr skal holde den samme høje klasse, der har kendetegnet Sixt siden opstarten i 1912. Med biludlejning i Jyväskylä er du godt på vej til at opdage vores mange fordele i forbindelse med Finlandsrejsen!

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice