Billeje
Joensuu
Oversæt
Finland // Joensuu
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Joensuu: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til Joensuu! Af og til kan det være berigende at kigge væk fra de traditionelle storbydestinationer og lade valget falde på nordiske byer i stedet. Byer, som egner sig perfekt til en bilferie! Lej en bil gennem Sixt Biludlejning i Joensuu og oplev denne både natursmukke og historiske by i det østlige Finland. Sixt kører med dig hele vejen, idet vi står klar med et sandt klasseudvalg af udlejningsbiler inden for kategorier som stationcars, 4x4, varevogne, cabrioleter og økonomibiler. Samtidig har vi i kraft af vores lange historie og position som et af verdens største biludlejningsselskaber kompetencen til at give dig en fantastisk oplevelse med billeje i Joensuu.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Joensuu

Ankommer du i din Sixt bil til Joensuu, kan du passende lade tankerne glide tilbage til den tid, hvor russiske Nicholas I som zar etablerede byen tilbage i 1848. Du passerer muligvis trækirken Skt. Nicholas fra 1887. Historisk set har byen altid været en vigtig handelsby, og det skyldes ikke mindst floden Pielisjoki, der i dag er et naturligt omdrejningspunkt for byen. Her har du muligheden for at svinge fiskestangen, men i nærheden finder du også Pielisjoki Slottet, hvis du er mere til smukke bygningsværker end slimede fisk! Efterfølgende er det oplagt at gøre et stop på Joensuus markedsplads og nyde lidt lækkerier, dufte til de smukke blomster i botanisk have, tage en selfie ved ulvestatuen eller fordybe sig på kunstmuseet ONNI. Med biludlejning i Joensuu har du også kun en times kørsel til Koli Nationalpark, hvor du kan bruge dagevis på at trekke i det fantastiske landskab med søer og højdedrag.

Book billeje i Joensuu her

Nettet eller telefonen er din vej til billig biludlejning i Joensuu med Sixt. Her booker du ud fra de forskellige kategorier og kontorer. Vores forskellige afdelinger ligger alle centralt placeret, så du f.eks. nemt kan træde ud af flyet og direkte ind i din Sixt bil. Det bliver stort ikke nemmere, og hvorfor skal du vente på eventyret, når det ligger for dine fødder fra dag 1! Hos Sixt er vores team altid klar til at tage fat på opgaven med at guide dig sikkert gennem de mange valgmuligheder, lige fra udlejningsbil til ekstraudstyr, og har du brug for tips til turen gennem Finland, har vi sikkert nogle på lager. Vi har trods alt været i branchen siden 1912 og har derfor masser af erfaring, vi kan øse af. Velkommen til Sixt!

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice