Billeje
Ivalo
Oversæt
Finland // Ivalo
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ivalo: Sixt biludlejning online booking

Afhent udlejningsbilen ved Sixt Biludlejning i Ivalo, så du bliver klar til en bilrejse gennem Finlands naturskønne egne. Ivalo er placeret i det nordligste Finland, og her kan du komme helt tæt på landets rige dyreliv, Nordlyset, den friske luft og sneen, ligesom en skøn tur i hundeslæde er et perfekt supplement til køreturen i udlejningsbilen. Lad Sixt hjælpe dig med at finde udlejningsbilen og udstyret til din rejse, og vores Sixt team er naturligvis klar til at besvare eventuelle spørgsmål. Tag på et vaskeægte rejseeventyr med Sixt i Nordfinland.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Ivalo

Ivalo i det nordlige Finland er omgivet af betagende natur, hvor der både venter fiskeri og vandreture. Afhent f.eks. udlejningsbilen ved Sixt Biludlejning i Ivalo Lufthavn og begiv dig herefter ud i naturparadiset. Du finder eksempelvis gode skipister, der er perfekt til dig, der ønsker at lære at stå på ski eller vil prøve snowboardet. Pisterne kan naturligvis også benyttes til at forbedre dine færdigheder. Kør f.eks. til det populære skisportscenter Saariselkä for en sjov dag med familien eller vennerne. Hundeslæde er også en populæraktivitet i Ivalo, og mange firmaer i området har forskellige tilbud. Med billeje i Ivalo kan du desuden køre til aktivitetetspladser, hvor du både kan se, fotografere og klappe rensdyrene. Visse steder kan du tilmed få en tur i slæde, trukket af disse prægtige dyr.Kør desuden gerne mod Inari sø, hvor du om sommeren kan nyde de mange vandsportsaktiviteter. En bilrejse med Sixt i Ivalo vil være spækket med dejlige naturoplevelser, uanset årstid.

Fuld fleksibilitet og frihed på bilrejsen

Sixt gør billeje i Ivalo legende let, da du både kan booke online og telefonisk, og personalet hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige bil blandt det store udvalg. Sixt afdelingen har biler tilgængelige i mange størrelser og prisniveauer, så de passer til alle lejebehov. Lej f.eks. en smart økonomibil eller stationcar, en luksus sportsvogn, en praktisk 4x4 eller en rummelig varevogn. Derudover kan du hos Sixt Biludlejning i Ivalo opnå favorable priser på tilbehør som GPS navigation og autostole samt tjenester såsom kaskobeskyttelse og registrering af yderligere et navn på lejekontrakten. Du kan endvidere afhente og returnere din bil 24 timer i døgnet, så du ikke skal tænke på skæve åbningstider. Med Sixt er du kort sagt sikret fantastiske udlejningsbiler til yderst konkurrencedygtige priser samt en topprofessionel service, der har defineret os i mere end 100 år på biludlejningsmarkedet.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice