Billeje
Viljandi
Oversæt
Estland // Viljandi
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Viljandi: Sixt biludlejning online booking

Begynd besøget i Estland med at lægge vejen forbi Sixt Biludlejning Viljandi. Med en udlejningsbil fra Sixt er du velforberedt til turen og kan samtidig begynde at danne rammen for et alsidigt ferieprogram, hvor du kommer omkring, som du vil, og hvor du bruger din tid på det, der virkelig tæller. Viljandi ligger i det centrale Estland, og her kan du se frem til et ophold, som byder på masser af historie og autentisk kultur. Byen er især kendt for sin stærke tradition for folkemusik. Når du vælger billeje i Viljandi hos Sixt, har du samtidig mulighed for at supplere programmet med spændende dagsture til eksempelvis nogle af de flotte kystbyer i området.

 
 • Tartu Lufthavn

  Sixt Billeje
  Lennu tn. 44, Reola küla
  61707 Tartu

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars

 • Tartu City

  Sixt Billeje
  Viljandi maantee 48
  50411 Tartu

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars

 • Pärnu Centrum

  Sixt Billeje
  Tallinna mnt 89a
  80010 Paernu

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Viljandi

Vil du gerne have en grundig introduktion til områdets historie, kan du med fordel begynde opholdet med et besøg på byens historiske museum, og bagefter er det oplagt at tage Sixtbilen ud til et af byens vartegn, hvor historien bliver levende, nemlig ruinerne af den store ridderborg, som tilhørte Den Liviske Orden i middelalderen. Vil du variere rejseprogrammet med dagsture i din Sixtbil, kan det anbefales at sætte kursen mod vest til den tidligere hansestad Pärmu, som ligger ved Estlands vestkyst. Den gamle handelsby har i flere århundreder været et eftertragtet rejsemål, og de gode bademuligheder har også givet byen dens tilnavn Estlands sommerhovedstad. Her kan du i fulde drag nyde det hyggelige havnemiljø, udforske restauranterne, tage på promenadeture i det flotte kystlandskab i Sixtbilen, inden turen atter går hjemad mod hyggelige Viljandi.

Lad trygt Sixt stå for transporten på rejsen

Du er i trygge hænder, når du vælger billeje i Viljandi gennem vores Sixtfilial. Med mere end 100 års brancheerfaring og et stort udvalg af premiumbiler til fornuftige priser kan du trygt lade os stå for transporten, og du finder helt sikkert noget i vores udvalg, som falder i din smag. Det er helt op til dig at vælge mellem vores toptunede personbiler, driftssikre stationcars og terrængående 4x4'er på vores kontor. Du skal blot vide, at det eksakte bilmærke først kendes ved afhentningen, da det afhænger af udbud og efterspørgsel i den udlejningsperiode, du selv har valgt. Alle vores biler er naturligvis både moderne og nysynede. Har du brug for ekstraudstyr til din Sixtbil, er det naturligvis også en ting, vi gerne tilføjer på lejekontrakten. Lej en bil hos Sixt Biludlejning Viljandi allerede i dag, vi glæder os til at se dig.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice