Billeje i El Higuero Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til El Higuero Lufthavn filial

Adresse

Pdte. Antonio Guzmán, 10701 Santo Domingo, Den Dominikanske Republik
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 18:00
Helligdage
08:00 - 12:00

Vores services ved El Higuero Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i El Higuero Lufthavn (JBQ) og udforsk dette smukke caribiske rejsemål. El Higuero Lufthavn ligger i Santo Domingo, som er en yndet feriedestination for turister fra hele verden. Den Dominikanske Republik byder på fantastiske strande, spændende kulturseværdigheder og historie. Med en Sixt udlejningsbil på turen opnår du den bedste kvalitet, komfort og service, mens du bevæger dig rundt på halvøen.
Fra havskildpadder til laguner og kalkstenshuler

Fra havskildpadder til laguner og kalkstenshuler

Byen Santo Domingo har en varieret og rig kultur, der giver besøgende mulighed for at nyde historiske seværdigheder. Med billeje i El Higuero Lufthavn kan du bl.a. besøge Fortaleza Ozama, et af de ældste forter i Nord og Sydamerika, eller køre mod Zona Colonial, som giver et indblik i tidligere civilisationer med sine smukke kirker og museer. Tag gerne børnene med til National Aquarium, hvor I kan se havskildpadder og søkøer, eller styr Sixt bilen mod nationalparken Three Eyes, hvor der venter forskelligt farvede laguner, kalkstenshuler og hyggelige vandrestier. Da de fleste attraktioner ligger en smule væk fra mange hoteller, er det en god idé at leje en bil hos Sixt Biludlejning i El Higuero Lufthavn, som vil give dig fleksibilitet og frihed på ferien eller forretningsrejsen.
Erfarne Sixt udlejer kvalitetsbiler

Erfarne Sixt udlejer kvalitetsbiler

Billeje i El Higuero lufthavn er både nemt, prisvenligt og bekvemt. Du bestiller din foretrukne lejebil via Sixt hjemmesiden, eller ved at ringe til Sixt teamet. Bilen og eventuelt ekstraudstyr venter på dig, når du ankommer til El Higuero Lufthavn. Det kunne ikke være nemmere. Sixt er et veletableret biludlejningsfirma med et prestigefyldt omdømme. Vi har stor erfaring og har kontorer over det meste af verden, hvorfra vi dagligt forsyner besøgende med pålidelige udlejningsbiler. Hos Sixt Biludlejning i El Higuero Lufthavn vælger du imellem et bredt udbud af kvalitetsbiler, bl.a. økonomibiler og 4x4.
Show more
Godt at vide når du lejer hos El Higuero Lufthavn
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i El Higuero Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i El Higuero Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i El Higuero Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos El Higuero Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos El Higuero Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i El Higuero Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to El Higuero Lufthavn

Vis mere