Billeje
Santiago
Oversæt
Den Dominikanske Republik // Santiago
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Santiago: Sixt biludlejning online booking

Vælg Sixt Biludlejning i Santiago, når du vil få mest ud af opholdet i Den Dominikanske Republik. Santiago er beliggende i den nordlige del af landet, i kort afstand fra smukke strande og skøn natur. Kør mellem de betagende bjerge, tropiske skove, kaffeplantager og historiske seværdigheder. Halvøen byder desuden på et hav af fantastiske oplevelser, og der er gode muligheder for at slappe af og lade hverdagens stress og jag blive derhjemme. Med en udlejningsbil er du godt rustet til eventyret, og du kan føle dig helt tryg ved at samarbejde med netop os. Vi har prøvet det før. Faktisk har vi rundet de 100 år i branchen.Vi hjælper dig med at skræddersy bilrejsen efter dine behov og ønsker.

 
 • Puerto Plata Lufthavn
  Sosua, Gregorio Luperon
  57000 Puerto Plata

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Puerto Plata Lufthavn

  Sixt Billeje
  Sosua, Gregorio Luperon
  57000 Puerto Plata

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Santiago

Når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Santiago, lægger du for med at tage et kig på den smukke dal Cibao, som byder på fascinerende bjerge og tropiske skove. Med en udlejningsbil kan du imidlertid også køre ud på landet og nyde den fantastiske udsigt over skovene samt plantagerne med tobak, kaffe og frugttræer. Lad også gerne din billeje i Santiago føre dig til Museo del Tobaco, hvor du kan lære om cigaretfremstilling. Eller hvad med en tur til Bermudez Rum Factory, der giver dig en førstehåndsoplevelse af landets romfremstilling? Vil du vide mere om Den Dominikanske Republiks historie og kultur, er Centro Leon Museet et besøg værdog kør også gerne til Catedral de Santiago Apostol, som byder på fantastisk arkitektur og smukke glasmosaikker. Oplevelserne venter, og du skal såmænd blot booke flybilletten samt reservere udlejningsbilen her på hjemmesiden eller via telefonen. Vores mål er at yde en fremragende service og tilbyde dig en komfortabel udlejningsbil til en god pris, når turen går til Den Dominikanske Republik.

Nyd rejsen fuldt ud med en kvalitetsbil fra Sixt

Takket være det velassorterede sortiment hos Sixt Biludlejning i Santiago har vi med stor sandsynlighed den bil, der får dit hjerte til at banke lidt hurtigere og rejsedrømmene til at blomstre. Vi tilbyder nemlig både luksus sportsvogne, smarte økonombiler, robuste 4x4 og praktiske stationcars. Køretøjerne bliver konstant fornyet og vedligeholdt, så vi giver dig optimale køreforhold. Forhåndsreservér din billeje i Santiago online, pr. telefon eller via Sixts app på din smartphone, og så venter udlejningsbilen naturligvis på dig ved ankomsten. Skræddersy din bestilling efter dine behov og udforsk alt det, du drømmer om i Den Dominikanske Republik.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice