Billeje
Puerto Plata
Oversæt
Den Dominikanske Republik // Puerto Plata
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Puerto Plata: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil til rejsen i Den Dominikanske Republik gennem vores filial Sixt Biludlejning i Puerto Plata. Planlæg herefter dagene, som du ønsker det, og tag alle de pauser, du ønsker undervejs. Den charmerende kystby Puerto Plata finder du på den nordlige del af halvøen, og den er omkranset af magiske sandstrande og frodig natur. Det er en yderst fornuftig investering at tilvælge Sixts billeje i Puerto Plata, hvis du vil have muligheden for at tage uden for det populære ferieområde og se andre dele af dette spændende land. Fina Sixtbilen allerede i dag og start planlægningen af dit bileventyr.

 
 • Puerto Plata Lufthavn
  Sosua, Gregorio Luperon
  57000 Puerto Plata

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Puerto Plata Lufthavn

  Sixt Billeje
  Sosua, Gregorio Luperon
  57000 Puerto Plata

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Puerto Plata

Lige syd for Puerto Plata finder du populære Costa Dorada, der imponerer med sine pulverhvide sandstrande og svajende palmer. Det er et fremragende område, hvis du foretrækker at slappe af med en god bog eller svømme i det varme vand. Derudover er det værd at styre Sixtbilen hen til fæstningen San Felipe fra 1600tallet ved Puerto Platas nordlige spids, så du kan nyde den smukke havudsigt eller tage turen op til topppen af bjerget Pico Isabel de Torres, hvor du kan betragte en kopi af den berømte Jesusstatue i Rio de Janeiro. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Puerto Plata vil du også kunne tage på en fantastisk dagtur sydpå til de 27 imponerende vandfald i Damajagua. Her kan du hoppe i vandet og gå gennem floden, og hvis du satser på at se alle vandfald, skal du regne med en enestående gåtur på godt og vel 3 timer. Et perfekt afbræk til dagsudflugterne i Sixtbilen.

Vi gør bilrejsen ekstra behagelig

Alle vores køretøjer ved afdelingerne i Puerto Plata holder en høj standard, og eftersom vi regelmæssigt syner vores mange udlejningsbiler, vil du altid få adgang til et pålideligt og komfortabelt køretøj på bilrejsen. Sixt er et af verdens største biludlejningsfirmaer med kontorer over det meste af verden, og takket være vores mange års erfaring er du i trygge hænder på rejsen. Gennemse udvalget ved Sixts Biludlejning i Puerto Plata online, inden du foretager dit endelige valg af kvalitetsbil og udstyr. De større rejseselskaber vælger ofte et rummeligt og komfortabelt køretøj til rejsen, såsom en moderne stationcar eller 4x4'er, mens en kompakt økonomibil eller luksus sportsvogn kan være perfekt for enkeltrejsende eller parret. Vælg billeje i Puerto Plata allerede i dag og stift bekendtskab med Sixts professionelle udlejningsservice, der har været kørende siden 1912.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice