Billeje
Viborg
Oversæt
Danmark // Viborg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Viborg: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til Sixt Biludlejning i Viborg, hvor prisvenlige kvalitetsbiler og praktisk ekstraudstyr venter på dig. Denne smukke domkirkeby byder på mange oplevelser og seværdigheder, og du har gode muligheder for at køre ud i det blå i din komfortable Sixtbil. Udforsk dejlige Nordjylland og Midtjylland i dit helt eget tempo og foretag pauser, når lysten melder sig. Her hos Sixt har vi udlejet førsteklasses køretøjer til glade kunder i mange år og kan bryste os af at have etableret kontorer i flere dele af verden. Vi står altid klar til at yde en personlig service og opfylde dine ønsker. Kontakt Sixt i dag for et fantastisk tilbud på din drømmebil.

 
 • Viborg

  Sixt Billeje
  Ålandsvej 17
  8800 Viborg

  Ma. - Fr.07:00 - 17:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Viborg

Viborg er en driftig jysk handelsby, men inviterer dig også til at opleve en række historiske seværdigheder. Styr eksempelvis udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Viborg mod byens imponerende domkirke med de to tårne. Domkirken blev bygget i slutningen af 1800tallet og har to gange derefter været udsat for brand, men er blevet genopbygget. Besøg desuden gerne Viborg Museum for at lære mere om byens historie eller nyd den dejlige natur i Dollerup Bakker, ligesom du kan finde din indre viking frem under et besøg ved Vikingecenter Fyrkat i nærheden af Hobro. Sixts billeje i Viborg muliggør også et besøg ved de skønne Nørresø og Søndersø, hvor du kan nyde en picnic eller en tur med familien til Skovgaard Museum. Alternativt kan du tage på dagsudflugter til eksempelvis Randers med koncertstedet Værket, Randers Regnskov og Elvismuseet Memphis Mansion.

Fantastiske biler til yderst attraktive priser

Vil du leje en bil? Du bestiller nemt din Sixt udlejningsbil over telefonen, online eller via vores app. Vælg mellem mange forskellige kvalitetsbiler, herunder moderne og smarte stationcars, økonomibiler, 4x4, luksus sportsvogne og varevogne. Vær blot opmærksom på, at vi hos Sixt garanterer dig et køretøj fra din valgte bilkategori, men at muligheden for at leje en helt specifik bilmodel afhænger af kontorets lagerstatus på rejsetidspunktet. Drag desuden fordel af vores nyttige tilbehør og tjenester, så du kan skræddersy billejen i Viborg til dine standardkrav og personlige behov. Tilføj f.eks. GPS navigation, dækning af en ekstra chauffør under opholdet, kaskobeskyttelse, en autostol til barnet eller ubegrænset kilometertal. Sixt har som et af verdens største biludlejningsfirmaer udlejet biler i mere end 100 år. Teamet ved Sixt Biludlejning i Viborg ser frem til at levere den verdenskendte Sixtservice sammen med det jyske glimt i øjet!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice