Billeje
Sønderborg
Oversæt
Danmark // Sønderborg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Sønderborg: Sixt biludlejning online booking

Begynd turen i det sydlige Jylland med at lægge vejen forbi filialen Sixt Biludlejning Sønderborg, så du er rustet til at opleve både dejlige Sønderborg og omegn. Med en udlejningsbil bliver der rig mulighed for at tage på spændende dagsture, og der er nok at vælge imellem. Med udgangspunkt i Sønderborg har du f.eks. adgang til både et hyggeligt bymiljø med slotsstemning, det smukke vadehavslandskab og gode shoppingmuligheder, selv i Nordtyskland. Her er der ganske enkelt lidt af hvert, og med billeje i Sønderborg hos Sixt får du masser af frihed til selv at sammensætte programmet.

 
 • Odense Lufthavn

  Sixt Billeje
  Lufthavnsvej 131
  5270 Odense

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Fredericia Banegard

  Sixt Billeje
  Jernbanegade 2
  7000 Fredericia

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Odense Centrum

  Sixt Billeje
  Vestre stationsvej 9
  5000 Odense

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Sønderborg

Sønderborg og Sønderjylland er der, hvor fortiden kommer helt tæt på, og har du lyst til at tage en rejse gennem Danmarkshistorien, er du kommet til det rigtige sted. Byens store attraktion er Sønderborg Slot, som med sin næsten tusindårige historie har dannet ramme om flere historiske begivenheder, heriblandt Valdemar Atterdags bryllup og fængslingen af kong Christian den 2. i 1532. I dag huser slottet også et museum, hvor du kan få et godt overblik over hele byen og områdets historie. Vil du fortsætte historievandringen, er det nemt at tage Sixtbilen videre til Historiecenter Dybbøl Banke på den vestlige side af Als Sund, hvor du kan se den berømte Dybbøl Mølle samt udstillinger og mindesmærker fra krigen i 1864. Med en udlejningsbil fra Sixt har du også mulighed for at krydre opholdet med dagsture til Tyskland, og det er nemt at kombinere en kulturdag i Flensburg med en tur til eksempelvis Vikingemuseet Hedeby, som ligger ca. 30 km syd for grænsen, når du vælger billeje i Sønderborg.

Lej bilen til en fornuftig pris hos Sixt

Sixt Biludlejning er et stærkt brand verden over, og den kombination af kvalitetsbiler og fornuftige priser, som i over 100 år har været vores varemærke, kan du selvfølgelig også glæde dig til her på vores kontorer i det sønderjyske. Vi tilbyder både almindelige personbiler, stationcars og firehjulstrukne køretøjer, og som altid kan du være sikker på, at din Sixtbil er nysynet. Ønsker du en skræddersyet transportløsning til turen, eksempelvis en udlejningsbil med GPS eller en autostol til familiens yngste, kan vi sagtens klare det. Det samme gælder, hvis du har spørgsmål undervejs. Med andre ord kan du stole 100% på Sixt Biludlejning Sønderborg, og du kan bl.a. forhåndsleje din bil her på hjemmesiden, hvis du rigtig gerne vil have styr på alle detaljer inden afrejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice