Billeje
Køge
Oversæt
Danmark // Køge
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Køge: Sixt biludlejning online booking

Hos Sixt Biludlejning i Køge kan du finde billige lejebiler til professionelt brug eller til ferie med familien. Køge byder både på familieaktiviteter, flot arkitektur, ja sågar en hel lille model af Kjøge by, som den så ud i gamle dage. Med en bil fra Sixt Biludlejning i Køge kommer I nemt rundt til det hele.

 
 • Køge

  Sixt Billeje
  Tangmosevej 103
  4600 Køge

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Lastbiler

Find feriebilen hos Sixt billeje i Køge

Du kan også lease en bil hos Sixt eller finde billige lejebiler til forretningsrejsen. Lav en prissammenligning af lejebiler, så ved du hvorfor du skal vælge Sixt. Vi er altid klar ved telefonen eller på mail, så kontakt os, så vi kan finde ud af, hvilken bil du har brug for. Første skridt er at vælge en bil indenfor en af vores kategorier. Vi kan desværre ikke garantere en helt konkret model, da der er rift om vores biler. Men du får altid en bil, indenfor den kategori du vælger. Så når du har betalt depositum for leje af bilen, og vi har aftalt forsikring og vejhjælp, er du klar til at køre. Er der brug for barnesæde for at gøre kørslen med små børn tryg, tilbyder Sixt billeje i Køge naturligvis også det.

Køge er perfekt til familieferien

Brug jeres feriebil fra Sixt Biludlejning i Køge til at køre ind til byens centrum. Der kan I besøge mini modellen af Kjøge by, som den så ud i 1685 og få en helt konkret følelse af, hvordan livet i købstaden var før i tiden. I kan også se ud over byen fra toppen af en af kirkerne. Derefter er I klar til at gennemføre en skattejagt med ungerne Køge rundt. Når den er slut, kan I køre hen til det grønne hus og sætte jer i haven, hvor I kan spise frokosten fra den madkurv, I selv har taget med. Derefter kan I leje en kano eller to og sejle op og ned ad Køge å.

Udforsk landskabet omkring Køge

Med en bil fra billeje i Køge kan I tage på opdagelse i området omkring Køge. Hvis I er til fritidsaktiviteter, kan I leje cykler og få pulsen op. I kan også udforske livet på landet ved at besøge en bondegård, så børnene kan se og mærke, at bøffen og æggene ikke kommer fra et supermarked. Når I har fået varmen, kan I afslutte dagen med en dejlig svømmetur i Køge bugt. En bil fra Sixt billeje i Køge gør jeres ferie fuldendt.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Excellent 24/7 kundeservice