Billeje
Karup Lufthavn
Oversæt
Danmark // Karup // Karup Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Karup Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: N.O. Hansens Vej 4
  7470 Karup DK +45-32481100
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: KRP
Åbningstider
Ma. - Fr.08:00 - 18:00
 
 

Lej en komfortabel bil og praktisk ekstraudstyr hos Sixt Biludlejning i Karup Lufthavn (KRP), så du er godt forberedt til turen rundt i Jylland. Det er ganske praktisk at begynde bilrejsen i Karup Lufthavn, så du slipper for offentlige transportmidler på ferien eller forretningsrejsen. Sixt giver dig en god start på Danmarksturen, som bliver præget af fleksibilitet, komfort og uafhængighed.

Koncert i Boxen eller på kultureventyr?

Med Sixts billeje i Karup Lufthavn får du hurtig og nem adgang til større jyske byer som Herning, Viborg og Holstebro. Kør f.eks. mod Hvolris Jernalderlandsby i Skals Ådal eller den smukke domkirke samt det spændende kunstmuseum Skovgaard Museum i Viborg. Du kan også sætte kurs mod dejlige Herning, hvor du bl.a. kan opleve kunstmuseet HEART eller nyde koncerter og store events i Boxen. Med din Sixtbil har du desuden mulighed for at tage hele familien med til det sjove Energimuseum og science center ved Tangeværket eller køre mod Billund for at tage en tur i Legoland. Kun fantasien sætter grænser på din Sixt bilrejse med start i Karup Lufthavn.

Med Sixt kan du booke favoritbilen

Sixt Biludlejning i Karup Lufthavn har mange forskellige kvalitetsbiler til udlejning og alle til fremragende priser. Du finder din favorit blandt det store udvalg af bl.a. smarte stationcars og økonomibiler, moderne 4x4, luksusprægede sportsvogne og praktiske varevogne. Uanset om du skal på familieferie, forretningsrejse, weekendtur med venner eller kæresten, eller du skal flytte gods, har Sixtkontoret i Karup Lufthavn udlejningsbilen, der dækker dine behov. Vær opmærksom på, at Sixt garanterer reservation af den valgte bilkategori, men ikke af en specifik bilmodel. Tilføj også ønsket tilbehør, f.eks. en GPS, der viser dig vejen, eller en autostol, der giver en sikker rejse for den yngste. Bestil billeje i Karup Lufthavn online eller telefonisk i dag.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Fr.08:00 - 18:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Karup Lufthavn KRP N.O. Hansens Vej 4 7470 Karup 56.310621, 9.120542 +45-32481100

Sixt kontorer Karup Lufthavn KRP

N.O. Hansens Vej 4
7470 Karup
 
Tlf. +45-32481100

Sådan finder du os

Meet & Greet Service:

Vi tilbyder Meet and Greet på denne station, hvilket betyder at du skal have en forudgående reservation for at få en bil udleveret fra Karup. Ved en forudgående reservation, vil en SiXT medarbejder møde dig på det tidspunkt hvor bilen er booket til. Venligst oplys dit telefonnummer samt e-mail således at vi kan komme i kontakt med dig om nødvendigt


Din vej til Sixt:

Kontoret ligger inde i terminalen på venstre hånd før udgangen.


Med bil:

Følg motortrafikvej 12 (Herningvej) til hovedvej 467 (Hessellundvej). Karup lufthavn ligger på hjørnet mellem disse to veje.


Med offentlig transport:

Benyt telebus linje 716 (fra Viborg Rutebilstation) eller linje 290 (fra Holstebro Trafikterminal) mod lufthavnen. Telebussen skal bestilles senest en time før afgang ved at ringe: 87 40 83 00. Find rejseplan via: http://www.rejseplanen.dk/


Afhentning og returnering udenfor åbningstid

Mulighed for afhentning udenfor åbningstid. Mulighed for returnering udenfor åbningstid.

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • Sportsvogne & convertibles
 • 4x4
 • Lastbiler

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice