Billeje i Hellerup

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Hellerup

Sixt Biludlejning i Hellerup

Sixt Biludlejning i Hellerup

Gør opholdet i det østlige Danmark lidt mere behageligt, når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Hellerup. Uanset om du skal på en weekendferie, længerevarende bryllupsrejse eller en forretningsrejse rundt på Sjælland og har brug for en premiumbil, kan Sixt tilbyde dig et bredt udbud af køretøjer til udlejningsbrug. Du får altid gavn af konkurrencedygtige priser hos Sixt, og vi hjælper dig hellere end gerne med at tilpasse billejen i Hellerup helt efter dine ønsker til rejsen. Skab hurtigt et overblik her på hjemmesiden og bestil derefter telefonisk eller online. Bydelen Hellerup er en del af Storkøbenhavn og ligger lige nord for Østerbro. Med en udlejningsbil i området kan du hurtigt tage videre til de nærliggende attraktioner såsom science centret Experimentariet, der udforsker verden gennem teknologi og naturvidenskab, og tilbyder sjove aktiviteter for store og små, samt den skønne Ryvangens Naturpark med tilhørende sø. Den udgør en skøn oase i storbyen og huser mindelunden for de danske modstandsfolk under Anden Verdenskrig. Lad også gerne din bil fra Sixt Biludlejning i Hellerup tage dig ind til det centrale København, hvor du blandt andet kan udforske det smukke havnekvarter Nyhavn og Den Lille Havfrue. Du kan også sætte kurs mod nord op til Bernstorffs Slot.
Let transporten rundt i Danmark med en premium Sixtbil

Let transporten rundt i Danmark med en premium Sixtbil

Hos Sixt finder du et hav af premiumbiler fra verdensførende producenter såsom BMW, Audi, Volvo og Mercedes Benz, som alle kan lejes til en favorabel pris. Det er op til dig, om du har brug for Sixtbilen for en dag eller en længere periode og om du ønsker ekstra tjenester eller tilbehør i forbindelse med bestillingen. Vi presser dig aldrig til mere, end du ønsker. Du kan dog for eksempel vælge at tilføje GPS til billejen i Hellerup, få flere førere registreret på lejekontrakten eller bestille tagbøjler, hvis du skal fragte ting à la sportsudstyr, såsom en kajak eller cykel. Når du vælger at leje din bil gennem vores filial Sixt Biludlejning i det centrale Hellerup, kan du tage den direkte kurs mod seværdighederne og oplevelsestilbuddene. Du slipper desuden for at skulle flytte din bagage ud og ind af toge og busser. Husk blot på, at du hos Sixt lejer på baggrund af kategorier og ej de oplistede bilmærker og lignende. Det er til gengæld helt op til dig, om du skal cruise afsted i en stationcar, økonomibil eller måske firehjulstrukken model.
Show more
Godt at vide når du lejer i Hellerup
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Hellerup?
For at leje bil hos SIXT i Hellerup skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Hellerup.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Hellerup?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Hellerup. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 177 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)

FAQs om lejemål i Hellerup

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Hellerup?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Hellerup?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Hellerup?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Hellerup

Vis mere